Tichete sociale Paşte 2023. Banii intră pe card în zilele următoare

Beneficiarii de tichete sociale sunt persoanele majore din categoriile vulnerabile care nu depăşesc un venit de 1300 lei/persoană
Filip Stan
20 mart. 2023, 21:21
Tichete sociale Paşte 2023. Banii intră pe card în zilele următoare

Tichete sociale Paşte 2023. Primăria oraşului Năvodari, prin Direcţia de Asistenţă Socială, anunţă persoanele interesate că începând cu data de 27.02.2023 se pot depune cererile pentru acordarea tichetelor sociale cu ocazia Sărbătorii Paștelui 2023, pentru categoriile de persoane defavorizate prevăzute HCL nr. 72/24.03.2022.

Primirea cererilor se va face în perioada 27.02.2023 – 03.04.2023, la Cantina de Ajutor Social (str. Sănătăţii nr. 2, intrarea dinspre Serviciul Taxe şi Impozite), după următorul program:

• Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri între orele 08:30 – 12:00
• Joi între orele 13:00 – 17:00

Persoanele îndreptăţite se vor prezenta cu actul de identitate în copie şi în original, pensionarii cu cuponul de pensie (copie) şi persoanele încadrate în grad de handicap cu certificatul de încadrare în grad de handicap (copie).

Pentru beneficiarii prevăzuţi la lit. „f” se vor ataşa în copie certificatul de naştere al beneficiarului şi certificatele de deces ale părinţilor, precum şi adeverinţa privind lipsa absenţelor de la şcoală/grădiniţă sau adeverinţa care atestă frecventarea cursurilor emise de instituţiile de învăţământ, respectiv hotărâre/decizie de plasament, dacă este cazul. Distribuirea tichetelor sociale se va realiza în perioada 04.04.2023 – 13.04.2023, prin intermediul serviciilor poştale.

Tichete sociale de Paşte, se dau câte 200 de lei de la primărie pentru pensionari. „Dar din suflet pentru seniori”
Şi Primăria Techirghiol oferă tichete sociale pentru Paşte

Începând cu data de 15.03.2023, Primăria oraşului Techirghiol prin Direcţia de Asistenţă Socială, primeşte cereri pentru atribuire „Tichete sociale Paşte 2023”.

Beneficiarii de tichete sociale sunt persoanele majore din categoriile vulnerabile care nu depăşesc un venit de 1300 lei/persoană şi depun cerere cu documentele justificative pană la data de 07.04.2023.

Pachete alimentare înainte de Paşte, veste bună pentru milioane de oameni amărâţi: 24 de kilograme de hrană în cămară de Paşti 2023

Cererile, împreună cu documentele justificative, se depun la Direcţia de Asistenţă Socială cu sediul la Casa de Cultură Techirghiol, etaj I, sau pe adresa de email: [email protected].

Tichetele se vor acorda în perioada 10-13 aprilie 2023. Pentru a intra în posesia tichetelor, locuitorii din Techirghiol trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. Aceştia sunt nevoiţi să aibă declaraţie pe propria răspundere, copie de buletin, adaverinţă cu salariul net primit în luna anterioară, şi un cupon de pensie sau cupon de şomaj. De asemenea persoanele cu dizabilităţi trebuie să prezinte actele necesare.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!