Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cine este Alex, tânărul de 21 de ani care a murit după carambolul de pe „Drumul morţii”

O clipă de neatenție, în combinație cu ceața, au prăpădit azi un tânăr de 21 de ani din Vadu Pașii. Alex Homoc era la volan, în mașină se mai afla și tatăl său.
Filip Stan
20 mart. 2023, 17:36
Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cine este Alex, tânărul de 21 de ani care a murit după carambolul de pe

Accident grav. Tânărul de 21 de ani implicat în carambolul de pe „drumul morții” a murit.  Un carambol în care au fost implicate două TIR-uri, două autoturisme și o cisternă, pe Drumul European E 85 din județul Buzău, a provocat moartea unui tânăr de 20 de ani. Alte două persoane au fost ranite.

Șoseaua respectivă, cunoscută drept cea mai periculoasă din România, a fost învăluită în ceață, luni dimineață. A fost de ajuns un singur moment de neatenție pentru o nenorocire.

Accident grav în Capitală! Mașină răsturnată în intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie

Accidentul s-a petrecut pe Drumul European E 85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău. Drumul era învăluit de ceață, iar un taximetru condus de un bărbat de 62 de ani, trebuia să vireze la stânga spre un drum secundar. La un moment dat, un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, nu a observat taxiul și l-a lovit puternic în spate. Cele două autoturisme au ajuns pe contrasens și s-au lovit de o cisternă înmatriculată în Ucraina. În carambol au fost implicate apoi două TIR-uri.

„A văzut târziu că face stânga, nu a mai avut timp, cică ar fi încercat să intre între mine și taxiul, nu a reușit, l-a lovit și de acolo a ricoșat într-un camion, care venea de pe contrasens, l-a învârtit și ne-a lovit pe amândoi. Viteza prea mare presupun, mai mult ca sigur a fost de vină, ceață, nu trebuia mers cu viteză foarte mare”, spune Mircea Lungu, șofer.

Mai multe echipaje de poliție și pompieri au ajuns la fața locului. În impactul puternic, un bărbat de 47 de ani și fiul său, de 20, din autoturismul care ar fi provocat accidentul, au rămas blocați în vehicul. Salvatorii i-au descarcerat și i-au transportat apoi la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din păcate, tânărul a murit. Taximetristul a ajuns, și el, la spital pentru îngrijiri.

Citește și: Carambol pe E85. Tată și fiu în stare gravă în urma impactului dintre trei TIR-uri și două mașini

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al SJU Buzău: „Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat la unitatea medicală în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, starea lui este critică, se fac eforturi mari pentru a fi salvat”.

Circulația pe Drumul European E 85 s-a desfășurat cu dificultate pe durata cercetărilor, după accident, iar pe șosea s-au format coloane de mașini. Potrivit polițiștilor, pe drumurile unde vizibilitatea este scăzută din cauza ceții se recomandă reducerea vitezei, și este obligatorie aprinderea luminii de ceață, de culoare roșie, poziționată în spatele autovehiculelor.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!