Iată care sunt cei mai intuitivi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici a făcut topul: „E fantastic. E și una dintre zodiile care poate să citească gândurile”

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai intuitivi nativi din zodiac. Sunt șase zodii care au o intuiție de neegalat.
Filip Stan
25 mart. 2023, 20:16
Iată care sunt cei mai intuitivi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici a făcut topul:

Intuiția este un mecanism psihologic aflat pe același palier cu proiecția, conștientizarea, raționalizarea, refularea, reprimarea, atribuirea sau compensarea, iar componenta ei principală este capacitatea intuitivă, care se referă la o percepție generală și imediată bazată pe emoții și pe experiențele din trecut.

Iată topul făcut de Mihai Voropchievici al celor mai intuitive zodii

RAC. Una dintre cele mai intuitive zodii este Racul. Racii, datorită intuiţiei, pot găsi o limbă comună cu prietenii sau cu colegii. Au o aură specială, dacă ştii să-i vezi. Ei atrag. Sunt un fel de magnet. Când intuiesc ei ceva, sunt în stare să te scuture ca să-ţi dai seama. Racul vrea neapărat să bagi la cap că el a venit să te ajute. Ei primesc şi ceva de sus, a precizat Mihai Voropchievici, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Citește și Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

PEȘTI. Sunt și intuitivi și foarte inspirați. Undeva, în nativii Peşti, intuiţia pleacă mai mult din suflet. Să te fereşti de blestemul unei zodii de Apă.

SCORPION. Este fantastic de intuitiv când vine vorba de alţi oameni. E ceva uluitor. Ei nu suportă minciuna. Nu te lasă să-i păcăleşti, pentru că au această intuiţie. Se îndepărtează de oameni falşi. Este şi una dintre zodiile care ar putea să citească gândurile.

FECIOARĂ. Și Fecioara are această putere extraordinară de a intui lucruri și are și un spirit de observație nemaiîntâlnit. Te toacă mărunt când vrea. Ele simt când eşti tensiunat. Şi când te însori cu ea, nu ştii cu cineva te-ai căsătorit. Ştie să păstreze secrete.

BALANȚĂ. Totul la ele trebuie să fie paritate. Analizează de foarte multe ori. Datorită darurilor sale, Balanţa este conştientă şi de potenţiale pericole din viaţa ei. Are capacitatea de a vedea partea pozitivă din fel şi fel de situaţii. Această zodie poate vede subtilităţi.

Citește și Mihai Voropchievici, despre hainele care atrag banii ca un magnet: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”

GEMENI. Sunt oameni foarte sociabili şi ştiu instinctiv cum pot calma oamenii. Sunt foarte versatili, iar intuiţia îi ajută să se comporte cum trebuie în orice situaţie tensionată. Ştiu unde să se plaseze mereu. Se presupune că primesc mesaje în vise. Au vise premonitorii. Ţin şi minte orice visează.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!