Coşmarul unei fete de ucigaş: „Tata a fost criminal în serie şi credeam că am să ajung şi eu ca el!”

Fiica unui celebru criminal din Statele Unite s-a confesat recent într-o emisiune a postului de televiziune CNN, afirmând că are impresia că pofta de a ucide se poate învaţa în familie.
Sânziana Stancu
02 apr. 2013, 13:14
Coşmarul unei fete de ucigaş:

Melissa Moore, fostă Jesperson, are 33 de ani şi este fiica unui fost criminal în serie din America, zis şi „Happy Face” („Faţă Fericită”),  după „semnătura” pe care o lăsa la locul crimei. Keith Hunter Jesperson, un şofer de camion, a ucis în anii ’90 opt femei.

„Tatăl meu a fost criminal în serie … şi-mi era frică să nu ajung ca el”, şi-a început confesiunile Melissa. Ea a fost invitată la CNN, unde a povestit despre confuzia ce s-a creat în mintea sa despre cele două feluri de a fi ale tatălui ei. Îşi aminteşet de el că se juca cu ea, o ducea seara la culcare în braţwe, îi spunea poveşti şi se juca cu ea, mergeau cu toată familia în călătorii, la distracţii, luau masa la restaurant şi păreau o familie fericită.

El era atât de mândru de fiica lui şi o învăţa, culmea, cum să fie un bun cetăţean american. „Când am mai crescut, eram atât de mândră de numele tatălui meu pe care îl purtam!…”, s-a confesat Melissa. Ea şi-a adus însă aminte, mai târziu că asistase la o singură scenă de violenţă a tatălui ei, când el a bătut câinele familiei şi l-a lovit în cap până când l-a omorât pe bietul animal.

La 15 ani, Melissa a primit însă marea lovitură, când s-a aflat că tatăl său pe care îl iubea atât de mult era, de fapt, un criminal cu sânge rece. Poliţia îl prinsese atunci pe cel care ucisese opt femei şi îşi semnase crimele cu „Happy Face”.

„Numele meu fusese de atunci încolo asociat cu cele mai abominabile crime şi începusem deja să mă întreb dacă nu eram şi eu cumva ca tatăl meu”, a mărturisit Melissa. Chiar el o sfătuise, când l-a întâlnit la tribunal, la audieri, să îşi schimbe numele de familie. Era deja prea târziu. A făcut-o însă la 21 de ani, când s-a căsătorit şi a luat numele soţului ei şi a hotărât să „şteargă” definitiv numele Jesperson. Ea a scris recent despre toate aceste amintiri amare într-o carte.

Prefera să omoare prostituate şi femei fără adăpost

Când s-a apucat să ucidă, Jesperson divorţase de mama Melissei. Prefera să omoare prostituate şi femei vagaboande, fără adăpost. El ucidea cu mâinile goale.

Prima lui victimă a fost Taunja Nennett, în 1990, pe care o agăţase într-un bar din Portland şi a dus-o apoi într-o casă închiriată. După ce a făcut sex cu ea a bătut-o şi a sugrumat-o cu mâinile până a ucis-o.

În 1992, a violat şi strangulat o femeie, în luna august, iar în septembrie ucidea încă o prostituată, Cynthia Lyn Rose, iar până la sfârşitul anului a mai ucis o femeie, o prostituată, Laurie Ann Pentland from Salem.

Cea de-a cincea victimă a sa a fost Jane Doe, din Santa Nella, California, al cărei cadavru a fost descoperit în 1993. O şasea victimă a fost găsită în septembrie 1994.

Angela Surbize a fost ucisă chiar în camionul lui, după ce o luase cu „auto-stopul”, tânăra voind să meargă la prietenul ei din Indiana. I-a abandonat cadavrul cu faţa strivită undeva, la marginea şoselei.

A fost prins în 1995, ultima lui victimă fiind chiar prietena lui, Julia Ann Winningham, despre care a spus că a omorât-o pentru că nu îl iubea, ci îi plăceau doar banii lui.

 

 

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise. S-a dat ordinul. Cei care le folosesc riscă închisoare
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!