Frații Tate nu se dau bătuți. Cum încearcă avocații să îi scoată din arest

Frații Tate nu se dau bătuți și încearcă, din nou, să iasă din arest. Avocații celor doi au contestat pentru a treia oară decizia prelungirii arestării preventive, iar inculpații au avut un nou termen la Curtea de Apel București.
Alina Costache
28 mart. 2023, 15:44
Frații Tate nu se dau bătuți. Cum încearcă avocații să îi scoată din arest
Frații Tate nu se dau bătuți

Frații Tate nu se dau bătuți. Andrew şi Tristan au fost scoși, din nou, din arest şi duși în fata magistraților, pentru judecarea contestației, alături de cele două complice Luana Radu și Georgiana Naghel. Ei sunt arestați preventiv din data de 30 decembrie 2022.

Frații Tate nu se dau bătuți

Tribunalul Bucureşti a admis, în urmă cu o săptămână, cererea DIICOT de prelungire cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat și proxenetism.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi. Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda \”loverboy\”).

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din Voluntari era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”.

Citește și: Greta Thunberg, un nou atac la fraţii Tate: „Se simt atât de ameninţaţi, încât simt nevoia sa ne batjocorească”

Fraţii Tate continuă să facă bani şi din închisoare

Cu toate că se află în arestul Poliţiei Capitalei de mai bine de două luni deja, fraţilor Andrew şi Tristan continuă să le meargă strună afacerile, cel puţin cele legale, adică magazinul virtual în care vând atât cursuri care îi învaţă pe bărbaţi cum să devină „masculi alpha”, cât şi unele produse branduite cu logo-ul Tate.

Fraţii Tate profită de fiecare moment în care apar în presa națională și internațională şi își structurează de așa natură comunicările pe rețelele de socializare, astfel încât să atragă atenția supra lor şi a ofertei lor.

În ziua în care au aflat că rămân în continuare în arest preventiv, au lansat „super oferte” la Hustler Academy, cursuri de 190 de dolari reduse la 9,90, cu promisiunea de a-i umple de bani și femei pe plătitorii dispuși să învețe lecțiile predate de Andrew Tate. „Disponibile doar azi” se menționa în reclamele care rulează deja de o săptămână, potrivit Retetesivedete.

Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!” – așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari.  Ceasuri, tricouri, bluze, căni și ochelari de soare se găsesc în oferta magazinului. O banală cană costa peste 120 de lei. Și e chiar cel mai monoton model de pe piață, singurul atu fiind că are imprimată pe ea o piesă de şah, calul, logo-ul fraţilor Tate.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...