Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecţie divină totală. Cine dă lovitura înainte de Paşte!

Mihai Voropchievici vine cu vești extrem de interesante de care e bine să ținem cont. De la o săptămână la alta sunt multe fluctuații, deci nu există monotonie în viețile zodiilor. Acum se strânge lațul, odată cu apropierea sărbătorilor pascale.
Alina Costache
01 apr. 2023, 17:53
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecţie divină totală. Cine dă lovitura înainte de Paşte!

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023: Berbecii vor afla un adevăr important care le vor marca viața sau le-o va schimba. Asta se va întâmpla foarte curând, la începutul săptămânii. Așadar, dragi Berbeci, luni sau marți veți avea parte de o mare revelație, de ceva care vă va ajuta tot restul vieții.

Taurii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa îi asigură că nu trebuie să fie îngrijorați căci vor câștiga în mod sigur. Indiferent cât de dificilă ar fi situația lor, cert este că vor ieși învingători, căci au tăria de a depăși orice cumpănă.

Previziuni RUNE aprilie 2023 pentru zodii. Runa ANSUZ aduce asperităţile asteniei de primăvară, dar WUNJO eliberează energii pozitive
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Vine o săptămână mult mai bună. Pentru ei, poate fi vorba de un restart, de o nouă viață, asta dacă uită de tot de problemele trecutului.

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Racii primesc o înștiințare. Runa le șoptește că răbdarea este cheia, să nu forțeze mâna norocului. Surprize plăcute vin doar pentru cei ce știu să aștepte. Dacă sunt agitați și vor să grăbească unele lucruri, nu vor avea parte de izbândă.

Leii au o săptămână de comunicare și, mai bine zis, de multe mesaje. Un singur mesaj din toate acestea va fi mai deosebit, mai ieșit din comun. Pe acela trebuie să îl recepționeze cu maximă atenție, să îl deslușească așa cum ei știu să o facă, în general, scrie fanatik.ro.

Fecioarele primesc un sfat dublu, un mesaj dublu. Sunt sfătuite să se relaxeze. Relaxarea survine datorită faptului că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă. Să nu își facă griji.

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Balanțele au o săptămână de protecție divină. Vor fi în siguranță. Toate forțele malefice vor sta departe de ele. Pentru nativii de aer, totul va fi perfect.

Scorpionii vor găsi răspunsul la unele probleme care îi frământă. Rezolvarea problemelor vine doar după o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nativii de apă trebuie să se deschidă în fața celor apropiați ca să depășească dificultățile.

Săgetătorii dau lovitura. Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Capricornii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția în familie, societate și, în sfârșit, la serviciu.

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023. Se anunţă surprize mari pentru zodii. Cine va fi în centrul unui taifun!

Vărsătorii își pregătesc bagajele mai devreme, înainte de Paști. Astrele le anunță o călătorie. Au o săptămână de plimbări pe distanțe lungi, chiar pe mai multe zile. Unii pot călători pe distanțe mai scurte.

Peștii primesc cadouri minunate de la ceilalți. Cineva special din viața lor se gândește la ei și nu îi lasă de izbeliște. Vor avea parte de lucruri extrem de frumoase, de daruri la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!