Previziuni RUNE pe ZODII 3-9 aprilie 2023. DAGAZ anunţă schimbări malefice. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 aprilie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
Alina Costache
02 apr. 2023, 07:19
Previziuni RUNE pe ZODII 3-9 aprilie 2023. DAGAZ anunţă schimbări malefice. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII 3-9 aprilie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Urania aprilie 2023: Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa se refera la probleme de natura domestica si relatii interpersonale. Poate ai nevoie de suportul cuiva, poate vrei ca tineva sa iti arate ca te sustine. Sau poate chiar tu trebuie sa arati cuiva sustinerea si afectiunea. De asemenea, poate simboliza un vindecator. Aceasta runa aduce energia vindecatoare datatoare de viata.

Jocul viral cu alune care a înnebunit Tik-Tok-ul şi Facebook-ul. Cum e posibil, te-ai prins?

Previziuni rune PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Schimbarea poate fi infricosatoare dar cum ai putea experimenta lucruri noi si sa fii maxim din ce poti fi, fara sa iti maresti limitele si sa iti expandezi orizonturile ? Iti datorezi tie si celor apropiati sa devii cea mai buna versiune a ta.

Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – JERA: Aceasta runa anunta deseori un sezon fertil si o finalizare fericita la termen. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legatura cu orice activitate sau interes al tau de la acest moment al vietii. Ti-ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera stimulentele spre succes. Nu te astepta, totusi, la rezultate rapide. Ca si cu o cultura, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca in sfarsit sa fii in stare sa culegi fructele muncii tale. Ai facut o treaba excelenta iar acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!