Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate: „Viaţa lor s-a schimbat”. Poliţia îi vizitează şi noaptea în arest la domiciliu

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti.
Filip Stan
02 apr. 2023, 19:16
Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate:
Fraţii Tate au angajat-o pe avocata vedetelor din America! Tina Glandian i-a apărat pe Mike Tyson şi Michael Jackson

Fraţii Tate vor fi mai rezervaţi în postările din mediul online. Avocatul fraților Tate a vorbit despre mesajele controversate, postate după eliberarea din Arestul Central.

Azi, la ora prânzului, avocatul fraților Tate a vizitat reședința din Ilfov a milionarilor, unde a stat de vorbă cu reporterii Antena 3 și a vorbit despre postările controversate din mediul online.

Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv. Judecătorii i-au trimis pe milionarii britanici acasă

„Viața lor s-a schimbat, iar atitudinea celor doi va fi una cu totul nouă. Nu există vreo interdicție de a posta pe rețelele sociale, dar vom avea în vedere o atenție sporită asupra a ceea ce vom transmite în mediul online”, a declarat cel care îi apără pe frații Tate.

După ce a fost eliberat din Arestul Central, Andrew Tate a postat primul mesaj, pe care l-a transmis fanilor săi. „Dacă ați cercetat vreodată comportamentul uman la un nivel înalt, ați înțelege importanța mediului. Atunci când ești înconjurat de oameni nemiloși, devii și mai nemilos„, a scris Andrew Tate, într-un mesaj transmis pe mail.

Anamaria Prodan sare în apărarea fraţilor Tate: „Nu poţi să arestezi un om şi apoi să cauţi probe”

Cei doi frați au stat în spatele gratiilor de la finalul anului trecut, însă, vineri, aceștia au fost scoși din Arestul Central, după ce Curtea de Apel a decis să le admită contestația și să-i plaseze în arest la domiciliu.

Tot astăzi, polițiștii au venit de două ori la reședința din Ilfov, pentru a-i verifica pe milionari. Andrew și Tristan Tate nu au voie să părăsească locuința, nu pot vorbi cu alte persoane care sunt implicate în dosar și sunt obligați să îi primească pe polițiști de fiecare dată când aceștia vin să-i verifice.

La finalul anului trecut, cei doi frați au fost acuzați de procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Andrew Tate a postat primul video pe reţelele de socializare după ieşirea din arest: se plimbă printr-o cameră şi fumează. Influencerul afirmă că, încă de anul trecut, a stat închis non-stop, ceea ce i-a adus ”claritate absolută a minţii”.

În primul video postat pe reţelele de socializare după eliberarea din închisoare, Andrew Tate se plimbă, printr-o cameră cu pereţi negri, în timp ce fumează.

Electronicele din încăpere sunt închise. ”De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu. ”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

Fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Apa îmbuteliată din România, printre cele mai scumpe din Europa
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'