VIDEO și GALERIE FOTO Donald Trump s-a predat la Tribunalul din Manhattan și a fost eliberat după o oră. Care sunt acuzaţiile oficiale

Donald Trump a ajuns marţi după-amiază la tribunalul din Manhattan unde urmează să se predea şi să fie pus sub acuzare. El a salutat mulţimea strânsă pe trotuarul de vizavi în timp ce intră a intrat în clădire, dar nu a declarat nimic presei.
Filip Stan
04 apr. 2023, 23:14
VIDEO și GALERIE FOTO Donald Trump s-a predat la Tribunalul din Manhattan și a fost eliberat după o oră. Care sunt acuzaţiile oficiale

UPDATE –  Actul de acuzare a fost făcut public. Documentul susţine că Trump a fost implicat într-o „conspiraţie ilegală” pentru a submina integritatea alegerilor prezidenţiale din 2016. Procurorii susţin că fostul preşedinte a luat parte la un plan ilegal de suprimare a informaţiilor negative, inclusiv o plată ilegală de 130.000 de dolari către Stormy Daniels, care a fost ordonată de inculpat pentru a suprima informaţiile care ar fi afectat campania sa.

Următoarea dată de audiere în persoană în cazul fostului preşedinte Donald Trump este stabilită, deocamdată, pentru 4 decembrie, la New York. potrivit CNN.

UPDATE –  34 de capete de acuzare au fost formulate împotriva lui Donald Trump. Fostul preşedinte a pledat nevinovat la toate dintre ele, relatează Reuters.

UPDATE: Donald Trump a părăsit sala de judecată din Manhattan. El nu a făcut niciun comentariu și a ignorat întrebările reporterilor. A stat în sală timp de aproximativ 57 de minute, anunță BBC. Este posibil ca el să se întoarcă la casa sa din Florida, unde se așteaptă să vorbească mai târziu.

UPDATE: Fostul președinte Donald Trump a pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare într-un tribunal din Manhattan, după ce a auzit acuzațiile care i se aduc, potrivit unei surse citate de presa americană. Acuzațiile decurg dintr-o anchetă privind o plată de bani pentru tăcere făcută actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels în timpul campaniei prezidențiale din 2016. Actul de acuzare emis săptămâna trecută de un mare juriu împotriva fostului președinte Donald Trump a fost desigilat, potrivit unei surse.

Trump a pledat nevinovat la cele 34 de acuzații penale care i se aduc, marți după-amiază, într-o instanță penală din Manhattan, a declarat pentru CNN o sursă familiarizată cu această chestiune.

Elon Musk acuză New York Times de „propagandă”. Publicația din SUA, umilită pe Twitter
Donald Trump a părăsit marţi Trump Tower în jurul orei locale 13.00 pentru a face scurta deplasare până la tribunalul din Manhattan, unde umează să fie pus sub acuzare la ora locală 14.15 (21.15, ora României).

În momentul în care a părăsit Trump Tower pentru a se îndrepta spre tribunalul din Manhattan, Donald Trump a ridicat pumnul – în semn că este încrezător şi puternic – către susţinătorii care îl aşteptau afară.

Camerele de luat vederi au surprins apoi coloana de maşini a fostului preşedinte parcurgând cei şase kilometri dintre Trump Tower şi sediul tribunalului, unde o intrare a fost deja eliberată pentru sosirea sa.

La sosire, Trump va fi arestat în mod oficial, i se vor lua amprentele şi va fi procesat ca orice inculpat înainte de a se prezenta la audierea sa, unde se aşteaptă să pledeze nevinovat pentru toate acuzaţiile care i se vor aduce.

Din punct de vedere juridic, Trump se află în arest înainte de a fi pus oficial sub acuzare, menţionează CNN.

Din momentul în care fostul preşedinte Donald Trump a sosit la biroul procurorului districtual din Manhattan, el se află în arest şi este în custodia poliţiei până la punerea sa sub acuzare.

Urmează ca lui Trump să i se ia amprentele digitale ca parte a procedurii, deşi încă nu este clar dacă i se va face şi o fotografie de identificare.

El va fi apoi dus într-o sală de judecată, unde va fi pus oficial sub acuzare – o înfăţişare care se aşteaptă să fie rapidă şi de rutină, dar care reprezintă un moment de referinţă în istoria SUA.

Nu este de aşteaptat ca Trump să fie încătuşat în urma arestării sale, întrucât va rămâne sub protecţia constantă a forţelor de ordine.

Citește și: Rusia, prima reacție după aderarea Finlandei la NATO. Ce pune la cale Vladimir Putin

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...