Horoscop culinar. Care este dieta potrivită fiecărei persoane în funcție de zodie

Astrele știu mereu ce este mai bine pentru nativi, inclusiv care este dieta potrivită fiecăruia în funcție de zodie.
Alina Costache
05 apr. 2023, 17:44
Horoscop culinar. Care este dieta potrivită fiecărei persoane în funcție de zodie

Dacă te-ai gândit să începi o nouă dietă pentru a pierde câteva kilogramele, trebuie să știi că poți alege un regim alimentar potrivit în funcție de zodie.

Ce dietă să alegi în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt extrem de preocupați de silueta lor, dar și de sănătate. De aceea, nu vor să ajungă să fie supraponderali. Chiar dacă încep orice dietă plini de entuziasm, se plictisesc rapid și abandonează planul dacă rezultatele nu apar cât mai repede.

Pentru că sunt impulsivi din fire, urăsc restricțiile și le e greu să respecte un program mult timp, așa că trebuie să învețe să fie mai răbdători. O soluție pentru ei ar fi să concureze cu altcineva, pentru că dorința de a câștiga îi va motiva suficient.

Li se recomandă să se axeze pe proteine, pentru că aminoacizii din proteine hrănesc creierul, partea care îi caracterizează cel mai tare.

Taur

Taurii nu sunt foarte atrași de noile trenduri în materie de diete. Întotdeauna preferă metodele naturale, chiar dacă pot fi mai lente. Sunt foarte organizați, iar tenacitatea lor îi ajută să nu renunțe ușor dacă au început o dietă.

Au un metabolism mai leneș și preferă să evite sportul, asta împiedicându-i să slăbească. Le-ar fi util să îmbine utilul cu plăcutul și să își cultive, dacă e posibil, propriile legume. Li se recomandă să evite dulciurile sau alimentele foarte grase, pentru că acești nativi au probleme cu greutatea, în general în zona abdomenului.

Gemeni

Gemenii sunt nerăbdători și au așteptări foarte mari, tind să ardă rapid caloriile, dar nu să și slăbească. Sunt foarte optimiști  și iubesc schimbările de orice fel, așa că nu e o problemă pentru ei să își schimbe stilul de viață pentru a slăbi.

Dacă rezultatele nu apar pe cât de repede și-ar dori, au nevoie de cineva care să îi liniștească. Trebuie să stea departe de cântar, pentru a evita o cădere nervoasă. Trebuie să-și acorde timp și să se bucure de fiecare masă echilibrată, fără grabă. Li se recomandă să evite fast-food-urile și să mănânce organizat și relaxat.

Citește și: Horoscopul culinar. Află ce pizza ți se potrivește în funcție de zodie

Rac

Racii iubesc mâncarea. Dacă devin supraponderali, poate dura ani să decidă să ia o decizie în acest sens și să înceapă o dietă. Au tendința de a mânca pe fond emoțional, deoarece asociază mâncarea cu amintirile frumoase din copilărie și se raportează la aceasta ca o dovadă de iubire și grijă.

Totuși, când decid că a veit moemtul pentru un nou regim alimentar, Racii merg până la capăt, chiar dacă au tendința de a păstra alimente non-dietetice ascunse prin sertare. Li se recomandă să evite alimentele nesănătoase din copilărie și să se oprească din a mai mânca pe fond emoțional.

Leu

Pentru nativii născuți sub semnul Leului, dieta este o chestie destul de grea. Dacă găsesc o soluție pentru a slăbi rapid. se entuziasmează și duc planul la bun sfârșit. Totuși, rezultatele nu vor fi de lungă durată. Este important să aleagă un regim mai lent, cu rezultate bune pe termen lung.

Se bucură atunci când primesc sprijin de la cei din jur, așa că prietenii și familia le-ar putea da un feedback pozitiv pentru a-i motiva. Trebuie să evite persoanele care le critică eforturile. Sunt sfătuiți să evite sosurile bogate în carbohidrați cu marinate mai ușoare.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste și vor întâmpina dificultăți pentru că își doresc mereu să facă totul ca la carte. Slăbitul poate deveni o adevărată provocare, chiar dacă nativii au o perspectivă pozitivă. Datorită simțului lor practic, vor alege mereu dieta potrivită, la care, din păcate, renunță din cauza așteptărilor nerealiste.

Aceștia ar putea să se alăture unui grup de spirjin, pentru a face față posibilelor dezamăgiri. Li se recomandă alimentele bio.

Citește și: Exista 4 tipuri de persoane nascute in aprilie. Afla cum e fiecare

Balanță

Balanțele sunt foarte conștiente de aspectul lor, dar pentru că au un metabolism lent, tind să se îngrașe ușor, mai ales pentru că iubesc dulciurile și nu se pot hotărî dacă să facă sau nu sport. Pentru a începe o dietă, au nevoie de foarte multă motivație.

Ar fi ideal să își facă un abonament la sală pentru mai multă disciplină sau să încerce să urmeze dieta alături de un prieten. Li se recomandă alomentele bogate în potasiu, precum bananele, frunzele verzi, iaurtul și peștele.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte hotărâți și extrem de bine organizați. Dacă decid să slăbească, nimeni și nimic nu îi poate opri. Dacă responsabilitățile zilnice îi încurcă în planul de slăbire, aceștia devin foarte anxioși.

Au tendința să se cufunde atât de adânc în programul de dietă, deoarece exagerează adesea, fie mâncând prea puțin, fie făcând prea mult exerciții fizice, acestea sunt capcane pe care trebuie să le evite.

Săgetător

Săgetătorii pot ține foarte ușor o dietă și slăbesc destul de rapid, deorece iubesc mișcare. Ideal ar fi să încerce să-și limiteze antrenamentele folosind un program specializat de slăbit, deoarece ei sunt predispuși la excese de orice fel.

Li se recomandă să aleagă înlocuitori dietetici pentru smântână, sare și zahăr.

Capricorn

Capricornii sunt determinați să meargă până la capăt și să sacrifice orice pentru a-și atinge obiectivele, ceea ce se aplică și, lucru care se aplică și când vine vorba de dietă. Nu sunt predispuși să se îngrașe mult, dar atunci când o fac, nu au nicio problemă să scape de kilogramele în plus.

Au nevoie de un program ușor de exerciții și o dietă simplă. Cu cât dieta este mai strictă, cu atât sunt mai mulțumiți, lucru care poate fi dăunător.

Vărsător

Vărsătorii știu cel mai bine ce își doresc, uneori personalizându-și dietele și adaptându-le la stilul lor de viață. Odată ce o dietă este adoptată, rareori renunță la ea, incluzând-o în stilul lor de viață pe termen lung.

Trebuie să învețe că moderația este cheia și să știe când să se oprească. Sunt optimiști și independenți și obțin rezultatele dorite, dar sunt și imprevizibili și destul de individualiști și nu le plac prea multe restricții. Vărsătorii ar trebui să înlocuiască alcoolul cu bere de ghimbir.

Pești

Peștii spun una și fac alta și se simt extrem de copleșiți de limitele impuse de o dietă serioasă. Le place mâncarea grea și se îngrașă destul de ușor, așa că ar prefera o dietă variată.

Le este foarte greu să găsească motivația pentru a începe acest lucru, dar imaginația lor bogată le vine în ajutor și, putându-și imagina cum vor arăta la sfârșitul dietei, se pun mult mai ușor la treabă.

Li se recomandă să practice zilnic yoga, dansul sau meditația, ceea ce îi ajută să-și exprime mult mai ușor sentimentele reprimate sau emoțiile ascunse.

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!