Deea Maxer aruncă cu „venin” pe internet. Cui îi transmite vedeta mesaje acide

Deea Maxer nu se poate abține atunci când vine vorba de a lansa săgeți în mediul online. Aceasta a postat un InstaStory în care transmite un mesaj acid. Nu se știe pe cine a vrut să vizeze, dar este ușor de bănuit că ținta săgeților este fostul ei soț.
Alina Costache
07 apr. 2023, 14:19
Deea Maxer aruncă cu „venin” pe internet. Cui îi transmite vedeta mesaje acide

Întreg showbiz-ul românesc a fost luat prin surprindere de despărțirea total neașteptată dintre Deea și Dinu Maxer. Aceștia formau un cuplu foarte îndrăgit, care părea extrem de sudat. Chiar și admiratorii au fost de-a dreptul surpinși de această veste, dat fiind că nimic din comportamentul lor nu a dat de bănuit că ar putea exista probleme în paradis.

Citește și: Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț. Imaginile care i-au emoționat pe fani

Cu toate că au trăit o poveste de dragoste ca în filme, finalul nu a fost unul fericit, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Totuși, Deea Maxer nu se poate abține atunci când vine vorba de a lansa săgeți în mediul online. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de tatăl copiilor ei. Ea își împărtășește pe internet toate gândurile și trăirile. Recent, aceasta a postat un mesaj cât se poate de contr0versat care poate lăsa loc de interpretări. Internauții au reacționat și ei destul de prompt la postarea Deei Maxer.

La aproape două săptămâni de la momentul în care au anunțat că au decis să închieie relația cu tatăl copiilor săi, Deea Maxer a început să arunce cu „săgeți” în mediul online. Aceasta a ales să reposteze o fotografie care transmitea un mesaj extrem de dur.

„Draga mea, nimeni nu este prea ocupat. Este doar o chestiune de priorități.”, a fost mesajul cu care Deea Maxer a rezonat și, astfel, a decis să îl distribuie și pe propria rețea de socializare.

Acesta nu este singurul exemplu de acest fel pentru că în urmă cu câteva zile aceasta a făcut mai multe postări controversate. Pe de-o parte, Dinu Maxer explica în cadrul unui interviu că scânteia și flacăra iubirii dintre el și Deea Maxer nu mai era la fel de intensă, iar pe de altă parte aceasta posta un videoclip pe rețelele de socializare în care într-un fel confirma spusele fostului ei soț.

Deea Maxer: „Nu fac din acest divorț marketing”

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, scrie în videoclipul postat de Deea Maxer.

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorț. Niciunul dintre ei nu a precizat motivele despărţirii și a cerut ca oamenii să fie blânzi cu ei în acest moment dificil din viața lor.

“Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor, nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing, dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț. Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional”,  a declarat Deea Maxer.

Citește și: Decizia luată de Deea Maxer după divorț. A făcut public anunțul: „Resetare”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!