Horoscop Pavel Globa: Trei zodii cu cumpene în Săptămâna Patimilor, două zodii cu lipici la bani înainte de Paşte

O dâră neagră va acoperi cerul: Pavel Globa a dezvăluit care sunt semne ale zodiacului, care se vor confrunta cu dificultăți și obstacole în aprilie.
Filip Stan
11 apr. 2023, 11:10
Horoscop Pavel Globa: Trei zodii cu cumpene în Săptămâna Patimilor, două zodii cu lipici la bani înainte de Paşte

Horoscop Pavel Globa:  Celebrul astrolog rus a spus ce semne zodiacale se vor confrunta cu probleme în aprilie 2023. În această perioadă, pot apărea probleme de comunicare și înțelegere reciprocă, dar şi probleme financiare.

Rac

Nu veți putea evita dificultățile în viitorul apropiat. Puteți depăși obstacolele cu ajutorul autocontrolului și acțiunilor active.

Balanţa

Vi se interzice strict să luați împrumuturi în acest moment. De asemenea, este mai bine să nu acordaţi împrumuturi.

Zodiile care se îmbogățesc peste noapte în perioada următoare. Două dintre ele deschid și o afacere

Scorpion

Va trebui să întâmpinați dificultăți, dar mici. Datorită lor, puteți înțelege cum să vă îmbunătățiți acțiunile, scrie vnimanie.pro.

Horoscop Pavel Globa: două semne care așteaptă schimbări uimitoare în aprilie

Celebrul astrolog rus, scriitor și fondator al unei școli de astrologie a prezis un noroc nebun pentru două semne zodiacale în aprilie.

Berbec

Mari schimbări în viață vin asupra reprezentanților zodiilor de foc. Vedetele cred că Berbecul așteaptă o mutare sau o schimbare a locului de muncă. Fii pregătit pentru faptul că te vei obișnui cu schimbările mult timp. În orice caz, schimbările din viața ta vor fi doar în bine.

Horoscop Pavel Globa: Fecioara

Reprezentanții zodiei de pământ se vor confrunta cu schimbări drastice în viața lor. Vedetele lunii promit să scape de multe probleme și să rezolve probleme. Fecioarele se pot aștepta la oferte interesante de muncă, care le vor dezlănțui întregul potențial creativ. Pavel Globa este, de asemenea, sigur că reprezentanții zodiei așteaptă o schimbare în viața lor personală.

Horoscop Urania 8-14 aprilie: Toate cele patru braţe ale Crucii Fixe sunt locuite de 6 şi, la un moment dat, de 7 planete

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an  sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemena, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina.Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

 

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!