Monica Tatoiu, atacată cu pietre: „Băiete, eu pot să te și omor, dacă vreau, fiindcă nu voi păți nimic”

Monica Tatoiu, atacată cu pietre. Vedeta a fost profesoară și înțelege foarte bine situațiile delicate din școli, care, din păcate, unele rămân anonime, astfel că pericolul rămâne ascuns sub preș, iar autoritățile nu pot lua măsuri. 
Alina Costache
10 apr. 2023, 13:38
Monica Tatoiu, atacată cu pietre:
Monica Tatoiu, atacată cu pietre

Monica Tatoiu, atacată cu pietre. Femeia de afaceri și-a amintit cum era pe vremea când activa ca profesoară de matematică  în învățământul general, cât și în cel liceal și a dezvăluit că a avut parte de situații șocante și este de părere că vina merge la familie, la părinții elevilor.

Citește și: Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. Puțini știu despre acest produs: „Este demențială”

Monica Tatoiu, atacată cu pietre

Totul pleacă de la părinți. Un copil care nu vede agresivitate la el acasă nu va avea niciodată o idee asemănătoare la clasă. Spun asta și din propria mea experiență, fiindcă am profesat câțiva ani buni. Școala nu poate suplini niciodată rolul părinților. Sunt lucruri cu care vii din familie.

Poate școala să se dea și peste cap, dacă nu se prind de tine, când ești mic, degeaba! Familia și mediul social în care se învârt copiii noștri au și astăzi un rol mai mult decât determinant asupra vieții lor. Era la fel și pe vremea noastră, doar că timpurile erau puțin diferite, ceea ce explică și năzdrăvăniile care erau pe atunci la modă.

Când intri în meseria asta, îți trebuie o bună pregătire și de ordin psihopedagogic. Nu e suficient să intri la clasă și să te așezi la catedră, ca să câștigi respectul celor din fața ta. Trebuie să fii pregătită să faci față chiar și unor provocări neașteptate. Îmi amintesc că și eu am trecut prin momente delicate.

Spre exemplu, aveam în clasă, cândva, la începuturile mele de profesoară, un băiat care repeta pentru a patra sau a cincea oară clasa. Și individul ăsta, căci copil nu prea mai era, a aruncat cu pietre după mine. M-am întors către el și i-am șoptit apăsat să nu mai repete greșeala a doua oară. I-am spus doar atât: ”Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9 de nebuni. Ca atare, pot să te și omor, dacă vreau, fiindcă nu voi păți nimic!”. N-am mai avut de atunci niciun fel de probleme cu acela! Și vă pot spune că nu a ajuns bine, fiindcă nu știu peste cât timp avea să fie închis pentru nu știu acte nelegale”, a explicat Monica Tatoiu, pentru Impact.ro.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Şapte persoane reţinute în urma unui scandal la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?