Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă: „Am deja tot ce am nevoie. Am succes, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă. Bruneta a divorțat de tatăl copiilor, Dinu Maxer, după 18 ani de relație și 14 de căsătorie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că nu știa nimeni de problemele din cuplu.
Alina Costache
10 apr. 2023, 14:36
Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă:
Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă. Cei doi păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cu toate astea, se pare că în căsnicia lor lucrurile nu mergeau așa cum se vedea la TV sau pe rețelele de socializare și, recent, cei doi și-au anunțat despărțirea.

Deea Maxer și-a asumat deja statutul de femeie liberă

Acum, când toată lumea știe ce se întâmplă în viața ei, vedeta a postat un mesaj prin care le arată fanilor că există viață și după divorț. Fosta parteneră a lui Dinu Maxer pare că se reinventează după despărțire, dând impresia că este mai fericită ca niciodată.

Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine. Am succes, sunt în pace, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, este citatul distribuit de Deea Maxer în mediul online.

Citește și: Deea Maxer, reacţie controversată după divorţ. „Să dormi cu cineva în acelaşi pat nu înseamnă că eşti apropiat”

Ce spune Deea Maxer despre divorț

Deși s-au despărțit în acte, Deea și Dinu Maxer rămân părinți devotați celor doi copii ai lor. După divorț, cei doi au decis să aibă tutelă comună și ca Deea să locuiască la aceeași scară, același bloc. Ea și-a cumpărat un alt apartament la etajul 5, acolo unde în prezent locuiește cu fetița sa. Dinu Maxer locuiește trei etaje mai jos alături de băiețelul lor.

Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor, nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing, dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț.

Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional”,  a declarat Deea Maxer.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Stațiunea din România perfectă pentru pensionari în luna septembrie. Are ape termale vindecătoare și aer ozonat
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Un nou VAL DE SCUMPIRI va afecta viața românilor. E inevitabil!
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Gazpacho, un fel de mâncare versatil. Rețeta este extrem de simplă
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Ungurii îți ridică mașina și ți-o vând. Avertisment pentru șoferii români. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Christoph Daum, fostul selecționer al României, a murit la vârsta de 70 de ani
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...