Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: „Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar”

Monica Odagiu (26 de ani) a fost implicată, duminică după-amiază, în jurul orei 16:15, într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, actriţa a lovit din plin un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care a murit pe loc.
Filip Stan
10 apr. 2023, 18:10
Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru:
Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: "Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar"

Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Din primele informaţii, bărbatul a treversat neregulamentar și s-ar fi aruncat în fața mașinii vedetei. Sora ei, Ana Odagiu, și iubitul Conrad Mericoffer erau și ei în mașina actriței când s-a petrecut accidentul mortal. Conrad Mericoffer a declarat că Monica Odagiu nu este de vină. Și polițiștii au considerat la fel și nu i-au suspendat permisul de conducere!

Citeşte şi: De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

Adrian Cuculis, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România,  susține însă că dosarul accidentului Monicăi Odagiu este unul cât se poate de inedit, deoarece în mod normal vedeta ar fi trebuit să rămână fără permisul de conducere.

„În primul rând, vreau să precizez că acest dosar este unul inedit pentru că polițiștii care au venit la fața locului să constate fapta nu i-au luat permisul de conducere Monicăi Odagiu. Este prima dată în viața mea când întâlnesc o astfel de situație și am avut de a face cu peste 1.000 de accidente. Acest lucru este bizar, pentru că se traduce prin faptul că șoferița care a provocat accidentul nu ar fi încălcat nicio regulă de circulație la momentul producerii acestuia. Sincer, mi se pare sinistru că polițiștii de la rutieră au considerat că nu s-a încălcat nicio regula de circulație, înainte să se știe dacă s-a respectat viteza legală și înainte de primirea rezultatelor oficiale de la INML privind alcoolemia. Știți că nu s-a întâmplat o dată ca rezultatele să fie fals negative sau pozitive”, a declarat Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!.

Citeşte şi: Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei VIDEO

Reprezentanții Brigăzii Rutiere din Capitală au explicat că, din punct de vedere al procedurii nu s-a produs nicio eroare: „Nu este nimic bizar. Potrivit art.111 alin(4) din Oug195/2002: Permisul de conducere al conducătorului de autovehicul implicat într-un accident de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, se reține de către poliția rutieră dacă acesta a încălcat o regulă de circulație”.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!