Dani, fiul lui Florin Salam, se însoară. Când va avea loc marele eveniment: „În sfârșit, se întâmplă”

Dani, fiul lui Florin Salam se însoară. Bucurie mare în familia manelistului, după vestea dată de viitoarea mireasă, Mihaela, care a dezvăluit fanilor și data la care va avea loc evenimentul special. Tânărul a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, în detrimentul unei vieți private.
Alina Costache
11 apr. 2023, 09:45
Dani, fiul lui Florin Salam, se însoară. Când va avea loc marele eveniment:
Dani, fiul lui Florin Salam, se însoară

Dani, fiul lui Florin Salam se însoară, iar vestea a fost impartasita cu bucurie de partenera lui, pe rețelele de socializare. Astfel, fanii celebrului cuplu vor avea ocazia să participe la un moment important din viața lor.Data stabilită pentru marele eveniment este 15 mai: „In sfarsit, se intampla! 15 mai! Domnul si doamna Stoian!„.

Dani, fiul lui Florin Salam se însoară

Dani Stoian nu a vrut să se expună publică nici cu viața profesională, nici cu cea privată. La 19 ani, acesta a devenit deja tată pentru un băiețel pe nume Edan Ștefan, acum trei ani, iar anul trecut s-a născut cel de-al doilea copil.

Într-un podcast recent, Betty Salam a vorbit despre relația sa cu tatăl ei. Chiar dacă recunoaște că era adesea plecat în copilărie din cauza concertelor, ea apreciază eforturile depuse pentru a le asigura ei și fratelui ei cele mai bune condiții de viață.

Nu mi-a lipsit niciodata nimic. Familie e familie si nu te mai intereseaza bani sau alte lucruri. Pur si simplu vrei sa-l vezi pe taică-tău. Sunt constienta ca a facut asta pentru mine si pentru fratele meu, pentru noi, pentru familia noastra. Asta am invatat si eu ceva. Matias, fiul meu, trebuie sa stie ca sunt o mama buna si ca fac asta pentru el„, a declarat Betty.

Citește și: Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ce l-a enervat pe manelist

Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook

Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă.

Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel. Nu contează că altul e român, că e țigan, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei.

Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a spus Florin Salam.

Manelistul a continuat şi a vorbit despre relația cu Divinitatea. „Oameni buni, uite din momentul ăsta, 10 lei tot ai în casă. O pâine, două, trei tot ai în casă. Alții au milioane. Credeți-mă, eu nu sunt bogat. Sunt bogat pentru că îi am pe copii și am puterea să transmit mesajul ăsta. Asta ar fi cea mai mare bogăție a mea, să fiu tot timpul cum sunt acum. Că am foarte multe greșeli și îmi pare rău.

La ce dar mi-a dat Dumnezeu mie, eu nu trebuia să greșesc niciodată. Oameni buni, aveți 10 lei în casă. Când ieșiți peste o oră afară, dați 5 lei înapoi la un amărât. Nu ai 10 lei, dar ai 3 pâini. Poate că ai nevoie de ele că ai copii mulți, dar rupe jumate sau un colț de pâine. Și voi, ăștia mai bogați, nu mi-e rușine să o spun. Haideți să începem să facem bine.

Că noi toți când greșim, tot Pământul ăsta când facem rele, dăm viață celuilalt pentru care nici nu pot să-i pronunț numele. Haideți să facem bine, ca să prindă viață Dumnezeu și să coboare celălalt.

Uite, din momentul ăsta, dacă dai un colț de pâine, dacă dai 5 lei cuiva, dacă zici o vorbă bună, chiar dacă nu ai nimic, dar măcar fă o rugăciune, și roagă-te să scapi de cealaltă parte, și să-l oprești doar pe Dumnezeu în suflet, dacă tot Pământul ar gândi așa, atunci Dumnezeu se hrănește cu asta. Și nu trebuie să ne forțeze, trebuie să vadă că noi venim cu situația asta”, a mai transmis Florin Salam.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'