Cât costă un sejur de Paște la pensiunile vedetelor. „Nu mai sunt camere. E rezervat cam peste tot”

Dacă te gândești să petreci Paștele la una dintre pensiunile vedetelor, trebuie să știi că trebuie să scoți din buzunar sume frumușele. Iată câți bani cere Andreea Esca la pensiunea ei.
Alina Costache
13 apr. 2023, 20:44
Cât costă un sejur de Paște la pensiunile vedetelor.

Foarte mulți români au ales să petreacă sărbătorile de Paște la munte sau la mare, motiv pentru care majoritatea cazărilor au camerele pline. Chiar și pensiunile vedetelor, care au prețuri mai piperate, sunt pline ochi. De exemplu, la pensiunea Monicăi ANghel din Argeș locurile s-au epuizat de multă vreme. Același lucru este valabil și dacă ne referim la pensiunea Andreei Esca de la Porumbacu de Sus, de lângă Sibiu.

Citește și: De ce nu este bune să te tunzi în Săptămâna Patimilor. Ce se întâmplă dacă faci asta în Vinerea Mare

Anul acesta, Monica Anghel a mărturisit că va petrecere Sărbătorile de Paște acasă, alături de familie. Solista a explicat că a luat această decizie, deoarce conacul boieresc al părinților, din județul Argeș a epuizat cu mai bine de trei luni toate camerele disponibile.

„De Paște stau acasă. Nu mergem la pensiune pentru că acolo este rezervat deja tot. E plin, nu mai sunt locuri. Nu mai sunt camere și pentru noi. Merge lumea în România de Paște, am înțeles că e rezevat cam peste tot. Mergem la biserică, evident, în noaptea de Înviere, cum facem în fecare an. În primul rând, vreau să se înțeleagă că nu este pensiunea mea, este pensiunea părinților mei, ei sunt proprietarii. Eu ceea ce fac este să-i ajut atunci când au nevoie de mine. Normal că mai investesc și eu acolo pentru că este a părinților noștri. Rămâne moștenire copiilor noștri că avem slavă Domnului!”, ne-a declarat Monica Anghel.

Părinții Monicăi Anghel, alături de aceasta, au cumpărat cu mai mulți ani în urmă, o clădire, în județul Argeș, care aparținea unui producător de cherestea. La momentul respectiv, artista a investit o sumă semnificativă, respectiv 50.000 de euro, pentru a transforma clădirea într-un conac boieresc ca în filme. Aceasta a obținut banii pentru această investiție din fonduri europene.

Pensiunea dispune de opt camere și are un teren imens. Pentru a petrece un sejur de Paște, de patru zile, la această pensiune, prețul se ridică la 2.500 de lei, pentru două persoane. În acest preț sunt incluse cazarea, micul dejun, dar și o masă tradițională în ziua de Paște.

Cât costă să petreci vacanța de Paște la Andreea Esca

Și Andreea Esca a scos „pe piață” mai multe opțiuni de sejur pentru vacanța de Paște. Aceasta deține un adevărat complex turistic la Porumbacu de Sus, la 38 de kilometri de Sibiu. Locul dispune de cinci căsuțe rustice, care îmbină tradiționalul cu modernul. Peisajul montan de vis atrage turiștii la cazarea vedetei. Cei care și-au dorit să petreacă Paștele în complexul prezentatoarei TV au fost nevoiți să scoată din buzunare aproximativ 1.900 de lei pentru un sejur de 3 nopți. Atâta costă, însă, doar cazarea de familie la căsuță, mâncarea nefiind inclusă în preț.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, record de ouă vopsite de Paşte. „Nu știu cine o să le mănânce pe toate, mai dăm și de pomană!”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!