Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au îngropat securea războiului nici după eliminarea de la Survivor. Ce le-a cerut artistul celor de la Pro TV

După ce s-au certat non-stop la Survivor România, Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au putut trece peste dispute nici după eliminare.
Alina Costache
18 apr. 2023, 18:36
Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au îngropat securea războiului nici după eliminarea de la Survivor. Ce le-a cerut artistul celor de la Pro TV
Conflictul dintre Kamara și Ionuț Iftimoaie continuă și după Survivor

Kamara și Ionuț Iftimoaie au continuat conflictul și după ce au plecat de la Survivor România. Chiar dacă erau prieteni când au plecat în Republica Dominicană, competiția i-a transformat în adevărați dușmani.

Timp de trei luni, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în fața tuturor, totul culminând cu un scandal în seara Unificării, înaintea unei petreceri la care au participat și Antonia și Alex Velea.

„Tu ești mare vrăjitor, mare păpușar. Tu făceai asta cu DOC. DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt. Ai înțeles? Tu cu mine nu faci jocuri din astea? Hai, măi! Lasă-mă, te rog eu. În stilul tău de țață de la cel mai îndepărtat colț din țară a început. Așa cum face el cu buzele alea alea lui”, îi spunea Kamara lui Iftimoaie.

Ionuț Iftimoaie nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica lui Kamara: „Nu pot să-ți răspund, nu pot să mă cobor la nivelul tău, nu avem același nivel”.

Citește și: Motivul dureros pentru care Ionuţ Iftimoaie a plecat de urgenţă de la Survivor. „Familia ta are nevoie de tine, acasă!”

Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au vrut să se întoarcă în țară cu același avion

În ediția din 12 aprilie, Kamara a fost eliminat, iar vineri seară s-a întors în țară. Din avionul cu care artistul s-a întors artistul, a coborât și Ionuț Iftimoaie, care a trebuit să părăsească Republica Dominicană din cauza unor probleme personale.

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Potrivit cancan.ro, cântărețului nu i-a plăcut deloc că va trebui să zboare cu același avion ca și Iftimoaie, așa că le-a pus producătorilor două condiții: ca locurile din avion să fie cât mai îndepărtate, iar la aterizare să iasă din aeroport la o distanță de 30 de minute de celălalt concurent. Iftimoaie a acceptat condițiile, dar a cerut să fie primul care ajunge la Terminalul Spsiri de pe aeroportul Henri Coandă, fiind așteptat de soție și copii.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...