Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? Reacția artistei după ce ar fi fost acuzată de contrabandă cu țigări

Carmen de la Sălciua, "vizitată" de mascați? Inspectoratul de Poliție Județeană Alba a transmis un comunicat de presă legat de dosarul în care ar fi implicată celebra cântăreață. La casa vedetei din comuna Vadu Moților, Alba, s-ar fi efectuat mai multe percheziții în jurul zilei de 20 aprilie 2023.
Alina Costache
21 apr. 2023, 16:35
Carmen de la Sălciua,

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? „La data de 20 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au efectuat 4 percheziții, toate în comuna Vadu Moților, pentru obținerea de probe în ceea ce privește posibile fapte de contrabandă cu țigări.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane din comuna Vadu Moților ar fi comercializat, pe raza comunei, țigarete fără timbre fiscale. Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită cantitatea de 8.620 de țigarete nemarcate fiscal, care a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Citește și: Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești: „Eu m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat”

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați?

Potrivit anchetespeciale.ro, casa artistei Carmen de la Sălciua a fost ”vizitată” joi, 20 aprilie 2023, de mascați. În urma perchezițiilor care ar fi avut loc în satul Vadu Moților, s-ar fi găsit peste 8.600 de țigări de contrabandă.

Artista neagă cu vehemență toate aceste acuzații și se arată șocată de cele prezentate. „Doamne ferește! M-am și speriat! Nu e adevărat nimic”, a reacționat Carmen de la Sălciua, pentru Fanatik.ro.

Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, a declarat pentru aceeași sursă că nu poate confirma deocamdată dacă perchezițiile au avut loc în casa cântăreței. Tot ce a putut declara este că, într-adevăr, au fost efectuate niște percheziții în Vadu Moților, localitate unde soacra interpretei de muzică de petrecere e viceprimar.

În ce relații se află artista cu mama soacră

Despre relațiile dintre noră și soacră se știe că de cele mai multe ori nu sunt prea fericite, însă Carmen de la Sălciua are o poveste foarte diferită. Artista a dezvăluit faptul că are o relație extraordinară cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș.

Am o relație foarte bună cu soacra mea. Stăm seara de vorbă când mergem acasă la soțul meu. Când nu suntem acasă, vorbim la telefon. Avem o relație foarte frumoasă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea.Da, chiar sunt o norocoasă. Nu am simțit nicio clipă să fie ceva discuții, divergențe sau conflicte. Niciodată. Totul a fost așa pe chill.”, a precizat Carmen de la Sălciua.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...