DEMISII din PDL. Liderul filialei Gorj a democrat-liberalilor a trecut la PNL

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Gorj, deputatul Ion Cupă, s-a înscris în PNL, a anunţat, vineri, liderul liberalilor gorjeni, senatorul Dian Popescu.
Iulian Tudor
05 apr. 2013, 08:33
DEMISII din PDL. Liderul filialei Gorj a democrat-liberalilor a trecut la PNL

Ion Cupă a explicat, într-o conferinţă de presă comună, că a luat decizia de a trece la PNL în urma neînţelegerilor apărute în filiala PDL Gorj după Convenţia Naţională Extraordinară a democrat-liberalilor de la sfârşitul lunii trecute.

El a adăugat că „imaginea sălii” în care s-a desfăşurat Convenţia i s-a părut „dezolantă”, că actuala conducere a PDL nu poate continua reformarea partidului şi că, personal, s-a „săturat de scandaluri”, scrie Agerpres.

De asemenea, deputatul a precizat că a considerat că drumul în PDL Gorj s-a închis din cauza scandalurilor artificiale, nemaiexistând obiective în interiorul partidului şi şi-a cerut scuze faţă de oamenii care şi-au pus speranţe în el, adăugând că nu poate să creeze un proiect pentru că nu are cu cine, menţionând că oamenii nu au viziuni.

„Pentru mine, ieri a fost o zi foarte importantă, când am luat decizia la Bucureşti, ar trebui să motivez de ce fac gestul acesta. În primul rând, sunt două componente majore, odată, componenta centrală a partidului, eu am venit cu inima deschisă şi cu credinţă că pot să fac treabă. Alegerile interne de la nivel central au afectat major organizaţia de la Gorj. Imaginea de la convenţia unde a fost ales domnul preşedinte Blaga, imaginea sălii de la jumătate când au început să se numere voturile a fost una dezolantă, a fost una a unei oşti rupte în două şi cu duşmani în interior. De atunci am început să pun problema dacă mai pot să continui acel proiect pe care mi l-am asumat de a reorganiza PDL Gorj. Viitorul PDL-ului pentru mine nu mai însemna mare lucru după acea şedinţă. După aceea, au continuat problemele locale”, a declarat deputatul.

Ion Cupă a mai adăugat că a ales o organizaţie serioasă, în care crede şi în care îşi regăseşte foarte mulţi cunoscuţi şi prieteni din trecut, considerând că PNL Gorj îi va acorda ocazia să construiască dreapta care se doreşte a se construi la nivel central.

În ceea ce priveşte decizia lui Mihai Stănişoară, care a trecut în urmă cu câteva săptămâni de la PDL la PNL, Cupă a spus că această decizie nu l-a influenţat 100 %, dar a avut un aport, mai ales că între cei doi este o relaţie apropiată.

Preşedintele PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, a menţionat că Ion Cupă va ocupa, în viitor, o funcţie în cadrul conducerii filialei judeţene, deocamdată acesta fiind simplu membru.

„Domnul deputat Cupă s-a înscris în PNL, va fi deputat al PNL, este o decizie luată şi cu factorii de decizie din conducerea partidului central.Pentru mine, consider un succes că am reuşt să intru în consonanţă cu domnul Cupă şi să-l fac să se alăture PNL. A considerat că echipa PNL este echipa lângă care poate face politică pe termen lung. Îi mulţumesc şi voi face tot posibilul să fie în echipa mea, voi încerca să conving membrii PNL să facă parte din echipa de conducere a filalei PNL Gorj”, a precizat Dian Popescu.

În ceea ce priveşte situaţia din PDL Gorj, Ion Cupă a declarat că nu mai este problema sa ce se întâmplă în interiorul acestei formaţiuni, dar speră ca lucrurile să se liniştească în cadrul filialei.

CITEŞTE ŞI DEZERTĂRI în masă: Oamenii lui Stănişoară pleacă din PDL. Zeci de aleşi locali s-au înscris în PNL

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!