Nadine, dezvăluiri tulburătoare despre dependența de alcool: „Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”

Nadine a vorbit despre lucrurile care au împins-o să cadă în patima alcoolului și cum a reușit să renunțe la acest viciu după ani de agonie.
Alina Costache
26 apr. 2023, 08:34
Nadine, dezvăluiri tulburătoare despre dependența de alcool: „Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”
Ce a făcut-o pe Nadine să renunțe la alcool

Intrând în atenția publicului la o vârstă fragedă, Nadine a avut parte de multă popularitate și admiratori la acea vreme. Viața publică i-a adus și necazuri artistei, fiind nevoită să facă lucruri care deveniseră trenduri, pentru a rămâne în pas cu lumea în care trăia.

Însă, Nadine spune că sacrficiile erau foarte mari din cauza faimei, așa că a decis să se retragă la timp și să își întemeieze o familie.

„Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

Citește și: Cum arată acum Noah, fiul în vârstă de 11 ani al lui Nadine. Cu ce se ocupă vedeta în Franţa FOTO

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

Încă de la vârsta adolescenței, artista s-a confruntat cu două vicii extrem de grele: țigările și alcoolul. Mediul în care a crescut la orfelinat, fără mamă și tată, a făcut-o pe aceasta să cadă în patima acestor vicii. Ajunsese să se refugieze în alcool pentru a uita de probleme, dar și pentru că i se părea un mod de viață firesc.

Citește și: Nadine, viaţă de coşmar în America. Dezvăluirile actriţei: „Am spălat chiloții altei femei”

„Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni. Eu nu am crescut într-o familie. În timp nu am făcut decât să beau și să fumez mai mult, ajungând să beau alcool pe stomacul gol. Era singura posibilitate în care mai puteam să simt.

Beam ca să mă detașez de ceva ce trebuia să fie rezolvat. Neavând familie, nu am știut că de asta beau. Am crezut că e distractiv și că beau pentru că toată lumea o face”, a adăugat artista.

A reușit să renunțe la alcool și tutun atunci când a devenit mamă, pentru ca acestea să nu îi pericliteze relația cu copilul ei.

„Am tot băut până când am avut copilul. Mi-a fost groază că mergeam lângă el seara să îi citesc povești și miroseam a țigară și a alcool. A fost o combinație de rușine cu frică de eșec. Copilul m-a motivat să mă pun la loc. În plus, m-am regăsit în credință. Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos m-au ajutat să scap de aceste vicii.

Vedeam alcoolul ca pe o entitate care putea fi scoasă în afara mea. Acum s-a lăsat și soțul meu. Eu am renunțat total la alcool pentru că unii dintre noi nu pot cu jumătăți de măsură. Eu nu sunt omul care să mănânce doar o amandină, să fumeze o țigară și să bea un pahar de vin. Dacă știu că nu am măsură, le-am tăiat pe toate”, a mai povestit Nadine.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Satul din România care arată la fel ca un labirint. De ce au fost construite drumurile așa
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Conducerea Dacia, decizie fără precedent. Cum va fi afectat modelul Spring
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!