Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel FOTO

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, efectuează un turneu în America Latină. În cadrul vizitei ultimei vizite oficiale din Argentina, Prima Doamnă a României a avut o apariție de senzație, care i-a uluit pe fanii săi de pe rețelele de socializare.
Alina Costache
26 apr. 2023, 18:03
Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel FOTO
Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel

Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a fost intens criticată pentru ținutele pe care a ales să le poarte în cadrul vizitelor oficiale la care a participat alături de președintele Iohannis.

Citește și Carmen Iohannis a atras toate privirile asupra ei la întâlnirea din Brazilia. Cine este designerul care a făcut rochia purtată de Prima Doamnă

Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina

În cadrul ultimei vizite diplomatice pe care a efectuat-o în Argentina, Carmen Iohannis a ultuit întreaga audiență cu apariția sa spectaculoasă.

Prima Doamnă a României a ales să poarte un costum alb elegant format din două piese, realizat de creatoarea de modă autohtonă Andreea Tincu, care a postat pe rețelele de socializare două imagini din cadrul vizitei oficiale din Argentina.

„Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu.”, este mesajul pe care designerul Andreea Tincu l-a postat în mediul online.

Recent, președintele Klaus Iohannis a scris pe rețelele de socializare despre importanța relațiilor diplomatice dintre România și țările din America Latină. Șeful statului a subliniat faptul că prin acest turneu vrea să consolideze relațiile diplomatice dintre țara noastră și cele de peste ocean.

„În cadrul vizitei oficiale în Republica Argentina, am convenit astăzi la Buenos Aires cu Președintele Alberto Fernández să dinamizăm dialogul politico-diplomatic și să intensificăm contactele dintre ministerele noastre și agențiile specializate.

Ne-am propus să deschidem noi oportunități de colaborare în domeniile de interes reciproc și să dăm un impuls mult așteptat și schimburilor comerciale.

Atât Argentina, cât și România au cunoscut perioade dificile în istoria contemporană și avem, cu atât mai mult, o misiune comună de îndeplinit, în apărarea drepturilor omului și a statului de drept.

Turneul pe care l-am întreprins în spațiul sud-american a avut rezultate eminamente pozitive, am avut ocazia să discut cu prieteni tradiționali ai României, după mulți ani de când nu s-a mai întâmplat la nivel de președinte.

Țara noastră este bine văzută în America Latină, dar ambiția mea este ca partenerii noștri de peste Ocean să înțeleagă că dorim o aprofundare reală a relațiilor și a cooperării economice.

Cred că prin aceste vizite am contribuit la o conștientizare importantă a faptului că România există, este prezentă și dorește să consolideze aceste legături” a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citește și Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis. Designerul acesteia a dezvăluit secretul ținutelor controversate

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!