Horoscop 29 aprilie 2023. Urmează cea mai norocoasă zi a săptămânii. Zodiile fericite în portalul eclipselor

Vor apărea schimbări, dar totul este spre binele nostru. Săptămâna aceasta se anunță norocoasă  în 29 aprilie, când Luna se mută în Fecioară.
Alina Costache
28 apr. 2023, 11:22
Horoscop 29 aprilie 2023. Urmează cea mai norocoasă zi a săptămânii. Zodiile fericite în portalul eclipselor

Horoscop 29 aprilie 2023. Suntem încă în portalul eclipselor, deschis saptamana trecută. Suntem încă sub influența lui Mercur retrograd început tot săptămâna trecută și care va dura până în 14 mai 2023. Nu ne rămâne decât să ne acceptăm dorințele, nevoile, entuziasmul.

Așa că, indiferent cum ar părea lucrurile în acest moment, ele se vor schimba, la un moment dat. Este doar o chestiune de timp și, desigur, de disponibilitatea ta de a te preda unui plan mult mai mare decât al tău, acela al Universului.

Iată ce vor manifesta zodiile în cea mai norocoasă zi a săptămânii.

Horoscop 29 aprilie 2023. BERBEC
Indiferent de provocările pe care le ai în jurul tău, este întotdeauna posibil să găsești acele momente de bucurie. Meriți asta în loc de autopedepsirea prin care te-ai supus recent. Unele decizii pe care le iei trebuie să fie anulate. Transformarea și schimbarea trebuie acceptate, dar amintirea a ceea ce te face fericit face parte din întoarcerea la tine. Există un motiv pentru care lucrurile te ușurează în felul în care fac și cu cât le poți accepta mai mult, cu atât aceste provocări vor fi mai ușor de rezolvat.

Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Runa ALGIZ este inversată! Ce transmit pietrele mistic din alfabetul zeilor
Horoscop 29 aprilie 2023. TAUR
Ai tendința să vrei să mergi singur și să te gândești că trebuie să fii piatra pentru ceilalți fără a-i lăsa pe ei să facă același lucru pentru tine. Meriți tot ce ai pus acolo și din această cauză, în această săptămână, când Soarele în Taur se aliniază cu Saturn în Pești, este timpul să te deschizi pentru reciprocitate.

Când recunoști că te poți baza pe ceilalți și să obții sprijinul sau sfatul lor, atunci schimbi automat ceea ce simți că meriti. Când faci asta, universul poate răspunde în sfârșit. Amintește-ți că există putere în a schimba nu doar perspectiva, ci și modul de viață. Nu poți dori noul, continuând în vechi.

Trei zodii care vor prospera în luna mai. Se vor bucura de reuşite pe mai multe planuri

Horoscop 29 aprilie 2023. GEMENI
Este timpul să scoți în lume cuvintele care ți se învârteau în cap. Este timpul să începi să vorbești despre tot ceea ce te-ai gândit prea mult. Ai trecut printr-o fază uriașă a vieții de la sfârșitul anului trecut și, deși este un moment în care ți-ai dorit să se rezolve magic, acum vezi cât de multă putere deții în situație.

Săptămâna aceasta, veți găsi cuvinte mai ușor de rostit și va fi ceea ce va schimba situația de la a fi o povară la a simți în sfârșit că este o binecuvântare. Pentru că s-a rezolvat. Acest lucru creează un spațiu mai mare pentru a te deplasa acum în direcția pe care o cauți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!