Vulpiţa este gravidă din nou. Anunţul a a fost făcut după despărţirea de Viorel: „Încă oleacă şi vom fi trei”

Vulpiţa este gravidă din nou. Veronica și partenerul ei de viață, Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi publicului după apariţiile în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu mai bine de un an de zile. De-a lungul timpului ei au tras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor.
Alina Costache
01 mai 2023, 23:38
Vulpiţa este gravidă din nou. Anunţul a a fost făcut după despărţirea de Viorel:
Vulpiţa este gravidă din nou

Vulpiţa este gravidă din nou. După ce nu au mai fost văzuți în emisiune, nimeni nu a mai știut de ei nimic, iar asta a generat semne de întrebare pe Internet. La doar câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de ea și a confirmat public că va rămâne cu ambii copii, aceasta a anunțat că este însărcinată.

Citeşte şi: Cum arată acum Vulpița din Blăgești? Apariția ei a șocat pe toată lumea! E de nerecunoscut

Vulpiţa este gravidă din nou

Într-o postare pe contul personal de socializare, fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru a publicat o imagine cu o burtică care pare a fi de graviduță. Aceasta a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Mai mult de atât, ea a mai lansat și o provocare, i-a îndemnat să ghicească ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece. ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, este mesajul scris de Vulpiţa.

După mai mulţi ani de căsătorie, Viorel Stegaru a anunţat despărţirea  şi a precizat că el este cel care a rămas cu cei doi copii pe care îi au împreună. ”Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Cei doi au apărut în atenția publicului în 2020, când au pornit o întreagă telenovelă la televizor. După ce a raportat un posibil viol, s-a demonstrat că Vulpița a mințit, iar de aici a continuat o întreagă poveste. După ce au devenit vedete în urma aparițiilor de la Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-o situație de-a dreptul neplăcută.

Cei doi au fost ajunși de sărăcie, mai ales că Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară și nu a reușit să se angajeze. Nici Viorel nu are un loc de muncă stabil, lucrând cu ziua, atunci când este chemat de vecinii din sat, motiv pentru care ar lua în considerare posibilitatea de a pleca și de a munci în străinătate.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai așteptată prognoză meteo. A fost anunțată chiar acum
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Adolescent de 17 ani reținut după accident mortal în Capitală
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!