Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nu mai credeţi toate bălăriile şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină şi iubire. Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Fostul preot Daniel Balaş abordează, în unul dintre clipurile sale recente de pe reţelele sociale, o problemă des discutată în zilele noastre, cea a cununiilor legate. Tânărul susţine faptul că nimeni nu are puterea "să ne lege" şi că doar noi putem face acest lucru "prin gândurile noastre nocive".
Alina Costache
06 mai 2023, 12:55
Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate:

Daniel Balaş recomandă mai multe „remedii” împotriva aşa-ziselor „cununii legate„, printre altele investirea în propria persoană, dar neapărat în ceea ce ţine de interior, şi nu de exterior şi renunţarea la „figuri”.

Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Fostul preot este de părere că dacă tinerele ar da o şansă bărbaţilor care le contactează şi nu i-ar evalua superficial, riscul de a ajunge singure la 40-50 dde ani ar fi considerabil diminuat.

În ultimul timp, mi s-au înmulţit mesajele cununiilor legate. Mi-a scris o fată că a fost la nu ştiu ce vrăjitoare, că i-a dat in ghioc, mi-a mai scris una că a fost la nu ştiu ce călugăr şi i-a pus ăla mâna după ceafă şi i-a spus că are nu ştiu ce legătură făcută. Nu mai aleargă una după un băiat finuţ, toate aleargă la vrăjitoare şi la popi.

Voi nu aveţi cununiile legate, voi nu mai ştiţi să investiţi în voi o informaţie utilă, o vorbă bună. Nu, toate numai operaţii, dar creier, inimă, nimic. Voi aveţi multe fiţe şi nişte dorinţe la care nici Dumnezeu nu ajunge. Vă scriu băieţii pe internet şi îi lăsaţi aşa, în seen, că voi sunteţi zeiţele pământului. Că unui cocalar, ălălalt e boschetar, ălălalt e sărac, altul e prost. Toţi sunt nişte dobitoci, numai voi sunteţi perfecte, la cele cu cununiile legate mă refer. Începeţi cu cununiile legate de la 18 ani până la 80 de ani. 

Citeste si Daniel Balaş desfiinţează posturile: „Un plasture pe care-l ţii pe rană 40 de zile, iar la sfârşit rana e tot nevindecată. Când întrerupi consumul de carne, începi să muşti din aproapele tău”

Încearcă şi cu ăla, se duce şi cu celălalt, îl dezamăgeşte şi pe celălalt şi apoi sunt disperate că nu mai ştiu drumul spre casă. Pentru că ele luptă să aibă casă, nu acasă. Vorbesc de femeile independente care au firme, au maşini, au case şi mai vine câte un băiat mai simpluţ, la început de drum, dornic să facă şi el bani să-şi facă o familie şi voi începeţi cu figuri, că nu ajunge la măsura idealurilor voastre. La ce idealuri, la idealul de a fi femeia bărbat?

Lângă un bărbat vei evolua. La fel şi bărbatul doar lângă o femeie va evolua. Puteţi face un milion de canoane, să vă sfătuiţi cu un milion de vrăjitoare şi să mergeţi la un milion de popi. Voi aveţi impresia că dacă carcasa voastră e mai mare, mai făloasă, şi interiorul e la fel. Nu. De multe ori, hardughia mare, motor mic. Nu încap nici multe informaţii, nici multe sentimente.

Mai lăsaţi figurile astea de doi bani că nu vă ajută. N-o să evoluaţi în vecii vecilor. Mai acordaţi o şansă băieţilor, mai investiţi în interiorul vostru mental, mai vorbiţi, mai socializaţi. Mai lăsaţi figurile. ‘Că ce, ai vreun interes la mine?’ Da, zici că eşti singura persoană de pe Pământ şi eu alta n-o să mai văd în faţa ochilor. M-a atras ceva la tine, lasă-mă să te cunosc.

Citeste si Daniel Balaş, despre importanţa banilor în viaţa noastră şi cum să îi atragem: „Nu sunt ochiul dracului. Ai nevoie de ei ca să vezi frumuseţile lumii create de Dumnezeu”

Că ‘e prea devreme să vorbim, e prea devreme să-ţi dau numărul’. Totul e deveme. Şi ajungeţi la 40-50 de ani fără casă, fără masă, fără bărbat, fără copii şi tot voi plângeţi pe la masluri, pe la psihologi, că m-a blestemat mama, mi-a făcut mătuşa, găsiţi scuze. Nu mai credeţi toate bălăriile cu cununiile legate şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină, de iubire, de gingăşie.

Singurul care te poate lega şi dezlega eşti tu. Tu te legi prin gândurile tale nocive şi tot tu te dezlegi prin energia vieţii pe care ţi-o dai. Voi sunteţi raiul vostru, voi sunteţi iadul vostru„, spune fostul preot Daniel Balaş în clipul postat pe reţelele sociale.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!