Cine este Georgiana, iubita lui Alex Dima. Jurnalistul a reușit să-și refacă viața după ce prima soție i-a fost răpită de o boală nemiloasă

Alex Dima și-a refăcut viața alături de Georgiana, după ce în urmă cu 14 ani soția lui a murit răpusă de o boală necruțătoare, cancerul.
Alina Costache
06 mai 2023, 17:47
Cine este Georgiana, iubita lui Alex Dima. Jurnalistul a reușit să-și refacă viața după ce prima soție i-a fost răpită de o boală nemiloasă
Cum s-au cunoscut Alex Dima și iubita lui, Georgiana

Alex Dima a reușit să își clădească o nouă viață alături de Georgiana, iubita lui, după ce destinul nu a fost deloc blând cu el. În urmă cu mai mult timp jurnalistul povestea despre partenera lui, care l-a făcut tată pentru a doua oară.

Jurnalistul de la Romania, te iubesc mărturisea atunci că femeia a acceptat din start că are un copil dintr-o relație anterioară, iar legătura dintre ea și fiica acestuia este una extrem de frumoasă.

Citește și: Alex Dima de la ProTv a devenit tată de băiat. Fericire maximă în familia jurnalistului. „O minune de copil a venit pe lume”

Cei doi s-au văzut pentru prima dată într-un aeroport, dar Alex Dima și Gerogiana aveau să se cunoască mai bine câteva luni mai târziu la un eveniment caritabil, acela fiind momentul în care povestea lor de dragostea a început.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. 

Am văzut la chech-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. 

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul. 

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. 

Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport, bine înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză. 

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la România, te iubesc!. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la Master Chef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura. 

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole că era în perioada aia în care aveam gastrită. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, povestea Alex Dima, în urmă cu doi ani, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Alex Dima, despre moartea soţiei sale: „Înainte să aflu că are cancer, am făcut un interviu cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă”

Drama prin care a trecut Alex Dima

Alex Dima a trăit o adevărată dramă. El și Roxana, prima lui soție, au trăit o adevărată poveste de dragoste, dar care a avut un final tragic. La doar câțiva ani de la căsătorie, ea a murit, lăsându-l pe prezentator singur cu o fetiță de numai un an. Acum, se bucură de viața pe care o are, dar recunoaște că uneori amintirile din trecut nui dau pace.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu 14 ani, la doar câteva luni după ce fetița lor, Sara, a venit pe lume. Alex Dima își amintește că a cerut-o pe Roxana în căsătorie într-un mod fabulos, iar cununia a avut loc pe acoperișul unui bloc, fiind o surpriză imensă pentru partenera lui.

Fericirea lor s-a năruit la scurt timp, un diagnostic crunt primit de Roxana avea să le umbreasă împlinirea: cancer. Vedeta a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva soția, dar la doar șase luni de la aflara diagnosticului, aceasta a murit, boala fiind deja într-un stadiu foarte avansat.

Alex nu și-a pierdut speranța, iar alături de fiica lui a reușit să meargă mai departe cu capul sus. Mult timp s-a învinovățit pentru moartea soției, spunând că doctorul care a tratat-o pe aceasta nu i-a luat boala în serios, iar tratamentul primit ar fi fost unul superficial.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta.

Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.

Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta. pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a mai povestit acesta.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cum îți dai seama dacă hackerii ți-au intrat în telefon. Trei semne subtile care îți spun că dispozitivul tău e afectat
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
25.000 de lei de la stat GRATIS pentru români! Anunțul Guvernului
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Calendarul majorării și livrării pensiilor. Cine are prioritateCalendarul majorării pensiilor. Ce urmează pentru pensionari
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Iulie 2024, cea mai călduroasă lună înregistrată vreodată în China
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?