Horoscop dragoste Camelia Pătrăşcanu. Ce partener ţi se potrivește, în funcţie de zodie

Horoscop dragoste, realizat de Camelia Pătrășcanu! Descoperă ce fel de partener i se potrivește fiecărei zodii și care sunt pretențiile în relație!
Alina Costache
08 mai 2023, 09:07
Horoscop dragoste Camelia Pătrăşcanu. Ce partener ţi se potrivește, în funcţie de zodie

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Berbecii sunt, în general, activi și pot iniția lucruri, gesturi, discuții. Pot aborda teme foarte îndrăznețe. De la partener așteaptă loialitate, să fie aliniat cu lucrurile stabilite. De asemenea, așteaptă de la partener să aibă stil, să nu fie vulgar, să aibă o anumită prestanță. Se dezgustă ușor dacă partenerul își pierde stilul.

Pentru Tauri, e foarte importantă senzualitatea. Au nevoie de o persoană care e receptivă la senzualitatea lor. În plus, așteaptă să li se facă servicii, să fie răsfățați, deși sunt foarte muncitori. Sunt senzuali și hedoniști și așteaptă de la parteneri să contribuie la creșterea plăcerii. Atingerile sunt foarte importante, chiar și în toiul unor supărări, spune Camelia Pătrăşcanu pentru Fanatik.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Gemenii așteaptă multă comunicare, vor să fie băgați în seamă. Au nevoie de un partener cu anduranță la discuții, e foarte important. De multe ori, discuțiile pot ajunge pe câmpuri nebănuite, chiar inutil. Mulți pot considera că sunt obositori și tocmai de aceea își găsesc greu sufletul pereche. Gemenii apreciază un partener inteligent, pentru că îi provoacă. E greu ca o persoană să le pună un stop.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII 8-14 mai 2023. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna. Ghidare pentru claritatea ta!

Racii au nevoie de sprijin și de consecvență. Iubesc persoanele care sunt centrate, sigure pe ele.  Racii vor siguranță, certitudini, implicare și coerență. Au nevoie de o persoană care țin la reguli de viață. Leii au nevoie de la persoana de lângă ei de spontaneitate și creativitate în iubire. O persoană care dă înapoi, e reticentă și cârcotașă le displace. Cu cât se ezită mai mult în acțiuni, le displace mai mult. Au nevoie de o persoană înțeleaptă, isteață.

Fecioarele așteaptă blândețe și toleranță de la omul de lângă ele

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Fecioarele așteaptă de la partener blândețe, toleranță multă. Dacă ele sunt foarte critice sau retractile au nevoie de cineva adaptabil, fluid, intuitiv. Au nevoie de persoane conectate la viață și la Univers, care au încrederea că totul va fi bine. Au nevoie de o persoană care crede în forțe supranaturale, în viață și destin. În iubire, sunt persoanele care nu se lasă înspăimântate de drobul de sare.

Balanțele au nevoie de o persoană implicată, pentru că ele fac totul împreună cu partenerul de viață sau se consultă. Așteaptă inițiative, chiar dacă și ele le pot lua. Vor oameni sinceri și onești, deși iubesc stilul sofisticat. În relație, însă, vor mai degrabă discuții tranșante, chirurgicale. Nu acceptă ca partenerul să o dea cotită.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Pentru Scorpioni, așteptările sunt legate de eficiență și rentabilitate. Scorpionii au simțul valorii lucrurilor și nu se pot apropia de persoane lipsite de valoare sau care nu știu să ajungă să producă valori. Lor le place și așteaptă de la parteneri să fie productivi, să facă ceva. Așteaptă ca omul să aibă valoare și să și-o manifeste. Nu suportă ca omul să își nege valoarea sau să și-o saboteze. Pe de altă parte, le pică bine și un partener senzual, decorativ.

 

Săgetătorii au nevoie de un partener curios și isteț, pentru că au multe de spus. Așteaptă mereu informații noi. Iubesc discuțiile, să împărtășească, să povestească. Dacă vorbesc singuri și partenerul nu îi ascultă, dau bir cu fugiții. Au nevoie de un partener mobil, pentru că ei sunt mereu în mișcare.

 

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii caută parteneri excentrici

Capricornii au nevoie de un partener care e deschis și inocent, cineva care are nevoie de sprijin. Le place să ghideze ei, să aibă un partener care cere ghidaj și de protecție. Nu își aleg parteneri neajutorați, dar recunoașterea unor neputințe îi face puternici, căci se simt valoroși și utili.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII 8-14 mai 2023. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna. Ghidare pentru claritatea ta!

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au nevoie de un partener excentric, care are curaj, care își trăiește geniul. Vor pe cineva sincer și direct. Sunt atrași de oamenii care se disting din grup. Le place la omul de lângă ei optimismul, generozitatea, încrederea în viață. Iubesc un om care oferă lucruri frumoase, să fie nobil în a oferi, în a ierta, nobil în a încuraja și a înțelege. Vor parteneri originali, care văd lucrurile într-un alt mod.

Peștii așteaptă de la celălalt disciplină și organizare, pentru că ei nu prea o au. Vor susținere, mai ales dacă vor să facă anumite schimbări de viață. De asemenea, vor un partener igienic. Țin foarte mult la curățenie, fie că e morală sau fizică. Vor ca partenerul lor să aibă ceva pur în ei. Pe Camelia Pătrășcanu o găsiți, cu alte subiecte la fel de interesante, pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!