Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Cătălin Scărlătescu a dezmințit zvonurile conform cărora ar găti la nunta Ginei Pistol. Acesta a spus care este motiv real pentru care nu a acceptat să facă acest lucru.
Irina Dumitrescu
13 mai 2023, 18:53
Chef Cătălin Scărlătescu a refuzat-o pe Gina Pistol! Motivul pentru care celebrul bucătar nu a vrut să gătească la nunta prezentatoarei: „Nu gătesc de niciun fel. Nu!”

Cu o săptămână în urmă, Smiley și Gina Pistol au anunțat că își vor lega destinele, după o relație care ține de mai bine de 7 ani. Faimosul cântăreț a cerut-o în căsătorie, iar acum cea mai importantă nuntă a anului este pe cale de a avea loc. La acest eveniment vor participa aproximativ 300 de persoane, iar pregătirile sunt deja în toi.

Citește și: Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Au început să apară zvonuri conform cărora bucatele, care se vor regăsi în meniul de nuntă, vor fi preparate chiar de către cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Totuși, chef Cătălin Scărlătescu a declarat că este exclus ca el să gătească la nunta Ginei Pistol și a făcut și o serie de declarații cu privire la retragerea acesteia din emisiune.

De ce nu gătește Cătălin Scărlătesci la nunta Ginei Pistol

Momentan, nu s-au aflat informații despre locul în care va avea loc nunta Ginei Pistol sau despre artiștii care se vor asigura de întreținerea atmosferei la eveniment. Totuși, s-a speculat că meniul va fi asigurat de cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, însă chef Cătălin Scărlătescu a infirmat aceste zvonuri, afirmând că va participa doar în calitate de invitat. Acesta a spus că nu își dorește să gătească la nunta colegei sale, ci să se distreze.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu podcastul lui Mihai Morar.

Cătălin Scărlătesc a vorbit si despre motivul plecării Ginei Pistol din emisiunea „Chefi la cuțite”, afirmând că și el ar fi făcut la fel dacă ar fi devenit părinte.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?’, a adăugat bucătarul.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a anunţat ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru. Va fi un mire inedit!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!