Cum a cheltuit câștigătoarea iUmor 2017 premiul cel mare. Ana Maria Calița s-a răsfățat, dar s-a gândit și la viitor: „Am fost ce am promis în alegeri”

Ana Maria Calița a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, după ce a câștigat premiul iUmor. Totuși, mai multă lume se întreabă cum a cheltuit aceasta premiul de 20.000 de euro.
Alina Costache
15 mai 2023, 09:07
Cum a cheltuit câștigătoarea iUmor 2017 premiul cel mare. Ana Maria Calița s-a răsfățat, dar s-a gândit și la viitor: „Am fost ce am promis în alegeri”
ana maria calița

Ana Maria Calița a câștigat în anul 2017 premiul cel mare al emisiunii „iUmor”, care are o valoare de 20.000 de euro. Aceasta a câștigat sezonul patru al emisiunii de divertisment, în urma votului publicului. Au trecut aproape șase ani de la acel moment, iar lumea se întreabă ce a făcut actrița cu banii respectivi. Ana Maria Calița a povestit cum a investit banii respectivi.

Citește și: „Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam

Actrița a făcut senzație cu momentele ei de stand-up comedy pe scena show-ului de la Antena 1, ajungând rapid să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la nou din țară. Pe lângă faimă, aceasta a mai rămas cu ceva în urma iUmor, respectiv cu 20.000 de euro în cont. Mai mult de atât, acest show a reprezentat pentru ea o minunată rampă de lansare, iar ulterior a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune.

Ana Maria Calița a avut nenumărate turnee în țară și se bucură constant de aprecierea și susținerea publicului. Actrița este din București și a urmat cursurile Univerității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, având o colaborare fructoasă și cu „Opera Comică pentru Copii”.

Cum a cheltuit Ana Maria Calița banii câștigați la iUmor

După ce a câștigat premiul cel mare iUmor, Ana Maria Calița a reușit să călotorească și să taie de pe listă mai multe destinații pe care își propunea să le viziteze de mai multă vreme. Mai mult, aceasta și-a cumpărat o boxă, dar și un loc de parcare.

„Am fost ce am promis în alegeri. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, m-am plimbat’, a spus Ana Maria Caliță la Antena Stars.

În perioada studenției, dat fiind că Bucureștiul este un oraș destul de scump, Ana Maria Calița a fost nevoită să își găsească un loc de muncă. Zis și făcut, pentru ca actrița a lucrat o perioadă pentru o firmă de marketing. Ulterior, Calița și-a ocupat timpul cu animația pentru copii, așa cum a mărturisit chiar ea

„Când am venit în București la facultate mi-am luat un job la o firmă de marketing, cu înghețată, trebuia să facem un studiu de piață și așa s-a nimerit. Într-o săptămână am câștigat 200 de lei, apoi, după cum știți, am spus-o și în glume, am făcut animație pentru copii’, a mai spus Ana Maria Caliță.

Citește și: Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Paul Stănescu anunță organizarea congresului PSD la sfârșitul lunii august pentru alegerea conducerii și desemnarea candidatului la Președinție
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!