Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. ”Fata mea se descurcă de una singură, școala nu mai este ce era înainte”

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate și talentate actrițe de la noi. De-a lungul timpului, aceasta și-a uimit fanii cu excentricitatea sa însă, recent, a luat o decizie radicală. Vedeta a anunțat că și-a retras fiica de la școală. Iată motivul.
Mircea Filipescu
17 mai 2023, 08:29
Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. ”Fata mea se descurcă de una singură, școala nu mai este ce era înainte”
Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. ”Fata mea se descurcă de una singură, școala nu mai este ce era înainte”

Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală. Rona Hartner a dezvăluit că a decis să își retragă fiica de la școală timp de un an pentru că și-a dat seama că timpul se scurge prea repede și din această cauză vrea să petreacă cât mai mult timp împreună.

Citește și Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare: „Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat”

Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală

Mai mult, artista a spus că în această perioadă fiica sa Rita o va peste tot pe unde are spectacole șu evenimente, pentru a se relaxa, dar și pentru a-și dezvolta o pasiune de lungă durată, muzica.

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală.

De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”, a spus Rona Hartner în emisiunea Theo Show, potrivit Spectacola.

Rona Hartner a mărturisit că știe că decizia sa va stârni un val de reacții negative din partea fanilor, însă este de părere că sistemul educațional este diferit în ziua de astăzi și că când elevii, studenții nu mai au  timp pentru propriile pasiuni.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe”, a mai declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

Chiar dacă a retras-o de la școală, Rona Hartner spune că Rita are totuși niște reguli prestabilite, când vine vorba de educație.

„Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu.

Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.”, a mai declarat Rona Hartner, pentru prima sursă citată.

Citește și Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „A fost în noiembrie 1996”

 

Spynews
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care își vor schimba total viața până la finalul lunii iulie. Iese soarele și pe strada acestor nativi
Capital.ro
Este INTERZIS prin lege pentru șoferii care intră în țară. Nu poți circula dacă ai asta în mașină
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vor fi înghețate pensiile, chiar înainte de recalculare? Ce se întâmplă cu datoria publică a României
Adevarul
Scandalul OUG 84. Guvernul face un pas înapoi în privința testelor antidrog. Reacția polițiștilor și a medicilor
Spynews
Știrile Antena Stars. Alina Eremia, incident neașteptat pe scena de la Neversea. Ce a pățit artista când se afla în fața publicului: „Simțeam adrenalina” / VIDEO
Spynews
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Evz.ro
Scandalul testelor antidrog. Condițiile în care șoferii pot primi permisul înapoi
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
wowbiz.ro
Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
A dat Bacalaureatul, însă moartea l-a luat la scurt timp după. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina
Capital.ro
Ilegal pentru românii cu telefon mobil. Apelul care îți aduce Poliția la ușă. Amendă 4.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
substantial.ro
Nicki Minaj Anulează Concertul de la Festivalul SAGA cu 3 Ore Înainte de Aparența Programată
MediaFlux
BENEFICII suplimentare la pensie. Cine sunt beneficiarii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!