Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”

După ce a primit diagnosticul cumplit, Natașa Raab a dispărut din ochii publicului, iar acum este de negăsit. Actrița suferă de boala Parkinson.
Alina Costache
17 mai 2023, 08:28
Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”
Natașa Raab - boală

Actrița Natașa Raab s-a retras din atenția publicului din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Cu toate că fanii se bucurau de fiecare apariție a ei, adorând-o pentru starea de bine pe care o emana mereu, simptomele cumplite ale bolii au făcut-o să se retragă.

Citește și: Nataşa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson: „Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”

În ultimii ani, niciunul dintre colegii cu care a împărțit scena sau platourile de filmare nu a mai primit niciun semn de la ea, fapt care a stârnit îngrijorarea generală cu privire la sănătatea sa. Maria Panait, actrița care a jucat rolul fiicei Natașei Raab în serialul „Inimă de țigan” difuzat cu mulți ani în urmă pe Acasă TV, a încercat să o contacteze de mai multe ori, din păcate aceasta nu a avut niciodată succes.

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. Mi-aș dori însă să îl revăd. Nu am fost la el la moșie. Am amintiri frumoase de la ”Inimă de țigan”. Cea mai frumoasă este despre oamenii cu care am lucrat, am avut șansa să lucrez cu asemenea actori mari. M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab. N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat Maria Panait, potrivit impact.

Conform declarațiilor făcute recent de o persoană din cercul de apropiați al actriței, starea ei de sănătate este gravă. Simptomele s-au înrăutățit considerabil, ceea ce a determinat familia să ia decizia de a o interna într-un centru specializat, unde să poată să beneficieze de îngrijiri adecvate. Faptul că nu au apărut extrem de multe detalii pe acest subiect nu este întâmplător. Actrița își dorește să fie amintită ca o persoană sănătoasă, mereu zâmbitoare.

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a dezvăluit un apropiat de-al actriței, potrivit cancan.

Florin Zamfirescu se îngrijorează pentru starea de sănătate a colegei lui de breaslă, care era destul de fragilă încă de ultima dată când a avut ocazia să vorbească cu ea.

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea! Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

 Citește și: Natașa Raab a primit un diagnostic cumplit. Coana Chiva din reclama la lactate vorbește despre suferința prin care trece: ”Nici nu pot merge și îmi tremură tot corpul!”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...