Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an și în curând urmează să devină părinți. Deși mai este foarte puțin timp până la venirea pe lume a micuțului Sasha, Anghel Damian continuă să o viziteze pe fosta sa iubită, Lia Bugnar.
Alina Costache
18 mai 2023, 12:59
Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul
Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Lia Bugnar și Anghel Damian și-au spus adio, după opt ani de relație însă, chiar dacă nu mai formează un cuplu cei doi continuă să lucreze împreună și chiar să se viziteze.

Citește și Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar

Recent, Anghel Damian a fost surprins de paparazzii de la CANCAN.ro că a mers acasă la Lia Bugnar. Regizorul a lăsat-o în mașină pe Theo Rose care este însărcinată în opt luni și a intrat în locuința fostei sale iubite.

Actorul nu a stat foarte mult timp în imobil și după câteva minute a ieșit împreună cu cățelul Liei Bugnar pe care l-a plimbat puțin prin zonă, sub privirile lui Tgeo Rose, după care l-a dus înapoi stăpânei sale.

Deși au trecut printr-o despărțire dureroasă pentru actriță, Lia Bugnar și Anghel Damian sunt nevoiți să se vadă zilnic, ba chiar să colaboreze unul cu celălalt pentru serialul la care lucrează în prezent. Scenarista a povestit cum stau lucrurile acum între ei și care este tipul de relație pe care o au.

Cei doi au reușit să fie profesioniști și să nu lase problemele personale și resentimentele să creeze probleme pe platourile de filmare. Cei doi reușesc să își ducă treaba la bun sfârșit și chiar să se înțeleagă bine. Cu toate că nu a trecut extrem de mult timp de la despărțire, cei doi nu mai țin cont de trecut și încearcă să fie cât se poate de productivi.

„Ce face Anghel este că el creează scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu. Tot ce scot personajele pe gură, pe ecran e din mintea mea bolnavă. Dar lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, a declarat Lia Bugnar, potrivit ego.ro.

Citește și Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere: „Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!