Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Soția sa a murit după o luptă grea cu cancerul: ”Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei!”

Diaconul Sabin Preda trece prin momente cumplite, după ce soția sa, Liliana Elena, a pierdut lupta cu cancerul și s-a mutat la cele veșnice, lăsând în urmă doi copii.
Alina Costache
20 mai 2023, 22:25
Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Soția sa a murit după o luptă grea cu cancerul: ”Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei!”
Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Soția sa a murit după o luptă grea cu cancerul: ”Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei!”

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Liliana Elena Preda se lupta de foarte mult timp cu un cancer care a avansat destul repede astfel încât medicii nu i-au mai dat foarte multe șanse de supraviețuire.

Citește și Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad. ”Bunul Dumnezeu să-l odihnească pe Părintele Aurel”

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda

Apropiații familiei diaconului Sabin Preda spun că acesta urma să își ducă soția în străinătate, la tratament. Însă, din păcate, boala cruntă a învins-o pe Liliana care a murit sâmbătă seară, lăsând în urmă două fetițe și un soț împietrit de durere.

Vestea trecerii la cele veșnice a Lilianei Preda a fost făcută pe o rețea de socializare de către membrii Grupul psaltic Nectarie Protopsaltul, a cărui dirijor este părintele diacon, Sabin Preda.

”Astă seară, în timpul Vecerniei praznicului Sfinților Împărați, Liliana-Elena, soția părintelui diacon Sabin Preda, s-a mutat la ceruri.
Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei! Veșnică pomenirea ei!”, au scris membrii grupului psaltic Nectarie Protopsaltul, pe Facebook.

Moartea Lilianei Elena Preda a căzut ca un trăsnet peste rudele și prietenii cărora nu le vine să creadă că soția diaconului Sabin Preda nu mai este. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o.

”Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de toți cei drepți! Multă putere Părintelui profesor și celor două Minuni! Maica Domnului să vă fie sprijin, clipă de clipă! Nu pot să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace, Lili! Ce durere! Îmi pare tare rău! Bunul Dumnezeu să o ducă pe aripile Lui în Iubire, iar pe cei rămași să ii întărească… Dumnezeu să o ierte și sa o odihnească! Maica Domnului să le fie ocrotitoare celor 2 fetite ramase orfane de mamă! Dumnezeu să-l întărească și pe părintele profesor!”, au scris prietenii și apropiații familiei diaconului Sabin Preda pe Facebook.

La scurt timp după trecerea în neființă a Lilianei Preda, jurnalista Adriana Ene a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”A plecat și aș vrea doar să nu fie adevărat, să fie aici, așa cum era mereu, veselă, iubitoare, optimistă, prezentă, implicată, vie, atât de vie…
Dumnezeu să-i dăruiască pacea și liniștea nesuferinței pe care a îndurat-o atât de neașteptat… De ziua ta, Lili cea dragă și frumoasă, sper să petreci într-o lume mai bună, fără durere”, a scris Adriana Ene pe Facebook.

Citește și Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad. ”Bunul Dumnezeu să-l odihnească pe Părintele Aurel”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Ilegal pentru stăpânii de câini. Vor plăti 12.000 lei. Legea interzice fără excepții
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
SCAD RATELE! Acești români vor plăti mai puțin la bancă
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vorbitul la telefon, interzis între aceste ore. Regula se aplică din septembrie
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Acest turist venit la plajă a fost amendat pentru că a mers pe faleză fără tricou. Câți bani a trebuit să plătească
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Anul școlar 2024-2025 vine cu noi reguli pentru elevi! Aceștia vor primi câte o notă la purtare pentru fiecare modul finalizat
Capital.ro
2.000 lei plătiți de stat. Decizie pentru femeile din România. Se ridică la Primărie în 90 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Aeroportul Otopeni intră în reparații: Contract de modernizare de 112 milioane de lei
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!