Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Bărbatul a avut șocul vieții lui

Un bărbat din Constanța a avut parte de șocul vieții sale atunci când a mers la casa de marcat a unui supermarket pentru a plăti câțiva covrigi cu semințe de susan care la raft erau prezentați ca fiind la ofertă.
Alina Costache
22 mai 2023, 18:34
Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la
Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la "ofertă". Bărbatul a avut șocul vieții lui

Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Vasilică este din Constanța și zilele trecute a mers la Kaufland, pentru a-și face cumpărăturile. Atunci când a ajuns în dreptul raionului cu produse de panificație, acesta a fost atras de oferta la care erau covrigii cu semințe de susan.

Citește și Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România: „Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda”

Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”

Văzând că prețul unui covrig era redus de la 0,99 lei la 0,50 lei, bărbatul nu s-a putut abține și nu a luat un covrig, ci cinci.  Însă, mare i-a fost mirarea atunci când a ajuns cu produsele la casa de marcat și asta pentru că a fost taxat cu aproape 5 lei și nu 2,50, cât era firesc să plătească.

Când a văzut diferența uriașă de preț, bărbatul nu a vrut să lase lucrurile așa și a mers la departamentul de relații cu clienții din incinta magazinului Kaufland, unde a reușit să își obțină diferența.

„Atenție puțin la Kaufland!!! La raft este un preț, la casă, altul. Dacă reclami la informații clienți, primești diferența…!!! Oare așa se aplică reducerile???, a scris Vasilică pe pagina sa de Facebook.

În ultima vreme, românii au început să prefere produsele K-Classic de la Kaufland și asta datorită prețurilor lor accesibile. Însă, foarte mulți s-au întrebat dacă calitatea acestor produse este pe măsura prețului. Recent, o gospodină care a testat calitatea acestor a ținut să deslușească misterul pe rețelele de socializare.

„Nu prea am postat până acum, dar vreau să vă întreb și pe voi de un lucru ce l-am observat azi în Kaufland. M-am dus să cumpăr necesarul pentru o rețetă de prăjituri și mă gândeam totuși să iau ingrediente mai de calitate și nu chiar marca lor K-Classic. Mai mare mi-a fost mirarea când am pus mâna pe o făină de 5,49 RON, mă uit la producător, pun mâna pe făina lor de la K-classic cu 2,89 RON, același producător…

După această fază am început să mă uit la toate produsele ce aveam nevoie și nu erau marca K-Classic, dar aveau același producător și erau mai scumpe. Nu se justifică de ce să plătim bani în plus din buzunarul nostru, când pur și simplu putem lua marca K-clasic sau „Vreau din România” la cel mai mic preț. Chiar vă propun să vă uitați de acum înainte ce cumpărați și cine l-a produs, ca să nu platiți în plus, dublu pe coșul de cumpărături. Eu azi am economisit aproape 50 de lei că am fost atentă la produsele de pe raft”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Citește și Cât costă o noapte de cazare pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii. Prețurile s-au scumpit cu 16%, nu oricine își mai permite

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!