Întoarcerea lui CHIRON. Se întâmpla DOAR O DATĂ în viață! 7 lucruri pe care ți le aduce micuțul astru vindecător

La fel cum centaurul Chiron a fost rănit accidental în mitologia greacă, întoarcerea lui Chiron aduce adesea o experiență dureroasă în viața ta.
Alina Costache
23 mai 2023, 06:00
Întoarcerea lui CHIRON. Se întâmpla DOAR O DATĂ în viață! 7 lucruri pe care ți le aduce micuțul astru vindecător

Chiron este cunoscut ca fiind „vindecatorul rănit” în astrologie. Dezvăluie rănile psihice pe care le-am adus din viețile anterioare și, de asemenea, marchează zonele în care suntem răniți în mod obișnuit sau simțim durere din cauza circumstanțelor externe care sunt în afara controlului nostru. Semnul Chiron și casa astrologică din harta natală îți pot oferi o imagine completă a „destinului rănit” și cum îl poți transmuta.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Când o planetă, un punct sau un asteroid în tranzit revine la exact gradul și semnul zodiacal al omologul său natal din harta natală, este numită „întoarcere”. Chiron este unul dintre asteroizii cu mișcare mai lentă față de Pământ, fiind nevoie de aproximativ 50 de ani pentru a face un tranzit complet. Ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor experimentează o întoarcere a Chironului doar o dată în viață, cândva în jurul vârstei de 50 de ani. Poți afla poziția lui Chiron intre 1920-2045 încoace aici.

Iată ce se întâmplă când experimentezi o întoarcere a lui Chiron.
1. Consecințele deciziilor proaste devin evidente.
Adunăm multe răni pe măsură ce trecem prin viață și ne confruntăm cu multe momente de cotitură ale deciziilor critice (fie că ne dăm seama sau nu). Toate acestea se adaugă fie la o viață trăită cu regrete minime și decizii problematice, fie la o bombă cu ceas care în cele din urmă explodează. Întoarcerea lui Chiron este acea bombă cu ceas pentru mulți oameni și este parțial responsabilă pentru temuta „criză de mijloc”. Întoarcerea lui Chiron face de obicei foarte evidente consecințele acțiunilor și deciziilor noastre. Rănile nu mai pot fi suprimate sau ignorate, iar muntele pe care am încercat să-l ascundem sub covor nu poate fi dat deoparte. Întoarcerea lui Chiron face incredibil de dificil să scăpăm de realitate și de consecințele deciziilor noastre proaste.

2. Apar experiențe dureroase.
La fel cum centaurul Chiron a fost rănit accidental în mitologia greacă, întoarcerea lui Chiron aduce adesea o experiență dureroasă în viața ta, care nu poate fi evitată. Acest lucru poate varia de la moartea unui membru drag de familie până la implicarea într-un accident de circulație, la propriu sau concedierea de la locul de muncă după ce ai servit compania timp de 25 de ani. Natura evenimentului depinde de semnul zodiacal și de casa Chironului tău natal.

Horoscop karmic 22-28 mai 2023. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

3. Ți se oferă o a doua șansă de a schimba lucrurile.
Dacă te-ai îndepărtat prea mult de scopul și calea vieții tale, întoarcerea Chiron creează circumstanțe care îți oferă o a doua șansă de a face schimbări și de a te realinia. Acesta nu este un scop metafizic al vieții decis de o altă entitate. Acest lucru este experimentat atunci când tu însuți simți că nu ai reprezentat nimic în viață și că ești pe calea greșită și vrei cu disperare să faci o schimbare.

Desigur, din cauza naturii lui Chiron, circumstanțele care creează acest punct de cotitură sunt dureroase și incomode. Pentru unii, este literalmente din cauza morții cuiva care controla viața nativului, control permis în ciuda ajutorului repetat trimis din univers,. Ei ajung să se confrunte de ce au fost dependenți de anumite modele dăunătoare și în cele din urmă aleg să se salveze. Alții își dau seama brusc că în căutarea de a câștiga tone de bani și-au distrus relația cu copiii lor și acum se îndreaptă într-o direcție în care vor fi singuri în anii bătâneții.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Ce faceți cu polițistul în rochiță, care-și zice „Subsemnata Mihaela”?
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!