Horoscop dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

In aceasta luna sunt sanse mari sa iti imbunatatesti comunicarea cu persoanele din jur. Participa la mai multe evenimente sociale si vei vedea mai buna actiune in viata amoroasa.
Irina Dumitrescu
28 mai 2023, 15:29
Horoscop dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

Horoscop lunar dragoste. Te intrebi ce s-ar putea intampla in zona ta romantica a vietii? Probleme de relatie pot aparea, sau ne putem trezi doar sa ne punem la indoiala cine suntem in parteneriatele noastre si ce scot ele la lumina din noi. In a doua jumatate a lunii iunie, energia se simte a fi mai lenta si este posibil sa fim intr-o stare mai pasiva. In timp ce aceasta stare pasiva se poate simti uneori putin lipicioasa, exista si frumusete aici in a merge cu fluxul, a renunta si a accepta doar locul in care ne aflam in viata noastra.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2023 pentru BERBEC
In aceasta luna sunt sanse mari sa iti imbunatatesti comunicarea cu persoanele din jur. Participa la mai multe evenimente sociale si vei vedea mai buna actiune in viata amoroasa. Flirteaza mai mult cu partenerul de cuplu, iar daca esti singur, nu te sfii sa faci ochi dulci persoanelor care te intereseaza. Profita la maximum de aceasta perioada astrala propice amorului. Daca esti implicat intr-o relatie, ai grija la ego. Poti crea momente tensionate din cauza lui. Daca esti singur, atentie cui ii dai voie sa intre in viata ta. Nu o lua pe cai periculoase.

Horoscop IUNIE 2023. O luna ciudata cu trei retrograde si nu numai! 
Horoscop DRAGOSTE iunie 2023 pentru TAUR
Pot aparea momente neasteptate in care sa te simti extrem de vulnerabil. Incearca sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre situatiile in care esti nesigur de dragostea lui. Nu iti ruina relatia acuzandul-l de lucruri care nu sunt adevarate. Insa poti sa ii spui sincer ce simti. Daca esti singur, gaseste o cale de a comunica mai eficient. Apropie-te de persoana care iti place. Ai toate mijloacele pentru a o cuceri.

Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Horoscop DRAGOSTE iunie 2023 pentru GEMENI
Dragostea pluteste in aer, iar sarmul tau cucereste pe toata lumea care se apropie de tine. Trebuie sa iti marturisesti sentimentele fata de partenerul de cuplu. Nu-l lasa pe el sa ghiceasca. Daca pana acum lucrurile n-au chiar ca pe roze  intre voi, nu te baza pe faptul ca sexul va rezolva totul. Dimpotriva, poti inrautati situatia. In schimb, fii mai maleabil si arata ce simti. Daca esti singur, ai sansa sa intalnesti oameni interesanti. Unii dintre ei chiar merita sa intre in viata ta, alege cu atentie. Nu te lasa purtat de val! Fii constient de optiunile pe care le ai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Rareș Bogdan Acuză pe Viktor Orban de Dublu Limbaj în Relația cu Uniunea Europeană
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!