Cristina Ciobănașu, discuție neașteptată cu Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman: „La început au fost semne de întrebare, au fost discuții”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Oana Moșneagu la scurt timp după ce actrița a început o relație cu Vlad Gherman, fostul ei iubit.
Alina Costache
06 iun. 2023, 19:25
Cristina Ciobănașu, discuție neașteptată cu Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman:
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. "M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!"

Sunt mai bine de doi ani de la despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar ambii și-au refăcut viața și sunt foarte fericiți în alte relații.

Cristina Ciobănașu a început o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Mureșan, iar Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, colega din serialele „Fructul Oprit” și „Adela”.

Citește și Cine este soția lui Mihai Dedu. Cei doi sunt colegi și formează un cuplu de trei decenii jumătate

Recent, Critina Ciobănașu a dezvăluit ce a vorbit cu Oana Moșneagu după ce ea și Vlad au început o relație și ce favor i-a cerut fostul ei iubit. Actorul a rugat-o pe Cristina să participe la o discuție alături de el și Oana.

Până să-și oficializeze relația cu actorul, Oana Moșneagu a avut mari emoții, iar faptul că a purtat o discuție cu Cristina Ciobănașu a ajutat-o enorm.

“La început au fost semne de întrebare, au fost discuții. Oana a avut emoții când ei s-au combinat, pentru că nu știa cum o să reacționez eu, daca o să fiu ok, pentru că eram la același loc de muncă. Inițial, mi-a spus Vlad despre ei, i-am zis că mă bucur, apoi mi-a spus că Oana are niște emoții și mi-a spus să vorbesc eu cu ea. Am luat-o deoparte și i-am spus să se liniștească, că nu mai suntem împreună. Noi am încheiat lucrurile foarte frumos și ambii ne-am dorit să avem o relație bună, să rămânem o amintire frumoasă și să știm că ne putem baza unul pe altul”, a povestit Cristina Ciobănașu pentru Playtech.ro.

În ce relații au rămas Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cei doi actori s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare pentru „Pariu cu viața”. La scurt timp au început o relație și au devenit unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Citește și Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Toată lumea credea că vor rămâne împreună pe viață și că se vor căsători, însă în 2021 au dat vestea despărțirii. Cu toate acestea, au rămas în relații bune după separare. De asemenea, cei doi prezintă împreună Happy Café, la Happy Channel, alături de Andreea Ibacka.

“E foarte bine. Este omul care mă cunoaște de când aveam 15 ani, este omul cu care am crescut, cu care am evoluat și avem foarte multe amintiri împreună. Desigur, a fost mai dificilă perioadă de după despărțire, dar am reușit să funcționăm, să rămânem prieteni. Nu am dorit să pierdem ceea ce am câștigat în 9 ani de relație. Am zis că nu putem fi prieteni la cataramă, este greu și ciudat, momentan este o relație de colegialitate, mă mai sună din când în când, mă întreabă ce mai fac, dacă sunt bine, așa mi se pare frumos”, a mai declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'