Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruţă, după ce Deea a răspuns la întrebări picante: „A fost manipulată, nu sunt violent. Acum, îmi fac şi ciorbă singur” VIDEO

Dinu Maxer lansează mai multe acuzații dure, după ce fosta sa soție a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”.
Filip Stan
07 iun. 2023, 09:56
Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruţă, după ce Deea a răspuns la întrebări picante:
Despărțirea momentului în showbiz! Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație

Dinu Maxer a reacţionat dur după ce Deea Maxer a fost invitată recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a spus „da” provocării sosurilor picante. Una dintre întrebările primite din partea producției a fost ca artista să spună trei defecte ale fostului său soț, moment în care Deea a nu a mai ținut cont că era într-o emisiune live și a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre Dinu Maxer. Acestea au ajuns rapid la urechile artistului, dar și peste tot în mediul online, unde s-a creat o adevărată avalanșă de reacții. În acest sens, artistul nu pune vina acelor vorbe pe seama Deei, ci consideră că aceasta a fost manipulată în cadrul emisiunii.

Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat Dinu Maxer.

Mai mult, Dinu Maxer spune că a avut o discuție și cu Cătălin Măruță după acea emisiune, în care prezentatorul i-a explicat acestuia că intențiile sale nu au fost unele de manipulare, așa cum acesta a insinuat. În final, artistul a ținut să le spună fanilor săi că nu este reală imaginea pe care fosta sa soție i-a atribuit-o. Concret, aceasta a spus că fostul partener de viață este „violent verbal, irascibil și are lipsa iubirii de sine.”

„Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a adăugat artistul.

Dinu Maxer nu are ce să-i reproșeze fostei soții
În ciuda lucrurilor care se tot speculează în mediul online și în ciuda tuturor declarațiilor făcute de fosta soție, Dinu Maxer spune că cei doi au o relație extrem de bună, în continuare. Acesta susține că îi știe în fiecare zi programul artistei și nu are vreun lucru pe care să i-l reproșeze. Chiar dacă s-au despărțit după 18 ani de relație, cei doi încearcă să mențină o relație cât mai strânsă de prietenie de dragul celor doi copii ai săi.

Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”

„Eu și Deea ne știm fiecare programul celuilalt și facem în așa fel încât să petrecem timp egal cu copiii. Nu am ce sa i reproșez. Zilele acestea am avut job împreună, chiar de Ziua Copilului, la Orșova. A cântat și Andreas, a urcat și el pe scenă”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

De asemenea, de când a devenit burlac, Dinu Maxer a și învățat să se gospodărească singur. Artistul susține că-și gătește mâncare acasă, și nu e vorba despre orice preparat, ci chiar despre ciorbă.

„Mi-am făcut ciorbă singur. A ieșit foarte bună. Pot spune acum că am chiar curaj să merg și la Chefi la cuțite.”, a încheiat el.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Proletarul Ceaușescu venea, de fapt, dintr-o familie de „chiaburi”
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Antrenorul echipei olimpice de box din Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a decedat în satul olimpic
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!