Deea Maxer este în culmea fericirii! A postat imaginea care a emoționat pe toată lumea: „Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”

Deea Maxer a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, care a emoționat pe toată lumea. Fosta soție a lui Dinu Maxer radiază de fericire și le-a arătat fanilor care este motivul fericirii ei.
Filip Stan
07 iun. 2023, 11:08
Deea Maxer este în culmea fericirii! A postat imaginea care a emoționat pe toată lumea:
Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie

Deea Maxer nu ține cont deloc de gura lumii atunci când la mijloc este vorba de fericirea sa și a copiilor săi. Fosta soție a lui Dinu trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Robert Drilea, cu care petrece foarte mult timp și din pricina căruia a fost chiar acuzată de fani că a uitat să ofere atenție și copiilor.

Deea nu bagă în seamă răutățile și nici comentariile răutăcioase, continuând să își trăiască viața după bunul plac. După ce câteva zile nu a mai postat nicio imagine cu copiii ei, a venit momentul ca ieri să petreacă împreună timp de calitate în parc, la joacă.

Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”
Deea Maxer a ieșit ieri cu cei doi copii ai săi în parc, la distracție. Fosta lui Dinu a postat în mediul online mai multe imagini cu cei mici, iar pe fundal a atașat o melodie foarte emoționantă prin care a dat de înțeles că se simte cu adevărat binecuvântată că este mama a doi copii minunați, respectiv piesa lui Feli, „Două inimi”.

„Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna,

Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți,

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”, sunt versurile care rulează pe fundalul imaginii postată în mediul online de Deea Maxer.

Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Perioada divorțului de Dinu Maxer a venit la pachet cu o încărcătură emoțională dificil de gestionat pentru Deea Maxer. Atunci când era cu moralul la pământ, o singură persoană a fost lângă ea pentru a-i alina durerea și pentru a o asculta. Este vorba de buna sa prietenă pe nume Ioana. Cu ocazia zilei sale de naștere, Deea a scris un mesaj emoționant pentru cea care i-a fosta alături în cele mai grele momente.

„Când nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Deea Maxer a fost foarte rezervată în ceea ce privește divorțul de Dinu Maxer. În timp ce fostul ei partener a făcut diferite afirmați despre cele întâmplate, aceasta a preferat să nu facă acest lucru și doar să posteze mesaje cu subînțeles, în mediul online.

Cu toate că nu și-a strigat durerea, nici pentru ea se pare că nu a fost deloc ușor, mai ales din cauza faptului că divorțul a venit după aproximativ două decenii de relație. În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a mărturisit că mereu i-a fost aproape Ioana, buna ei prietenă, care nu a lăsat-o niciodată la greu.

„Când  nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a fost mesajul postat de artistă.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Tentativă de suicid a unui medic al cărui nume apare în stenogramele din Spitalul Pantelimon. Cum a fost găsit în toaletă
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Un curier din Constanța cercetat pentru delapidare și înșelăciune
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...