Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger. Ce au descoperit legiştii la autopsie

Stephan Pelger, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară, s-a sinucis la vârsta de 44 de ani. Nimic nu prevestea această tragedie, deși designerul a dezvăluit în nenumărate rânduri că se confruntă cu depresia.
Filip Stan
09 iun. 2023, 20:29
Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger. Ce au descoperit legiştii la autopsie
Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger. Ce au descoperit legiştii la autopsie

Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger. Designerul se lupta cu depresia, iar în ultimii cinci ani a suferit de insomnie cronică. Aceste probleme au fost accentuate de experiența traumatizantă din 2018, când a fost agresat fizic la Festivalul de Film de la Cannes. Pe lângă acestea, conform declarațiilor lui Cătălin Botezatu, designerul a avut și dificultăți financiare în ultimii ani. Toate aceste probleme majore au contribuit, se pare, la recurgerea gestului tragic.

Conform informațiilor obținute de Gândul, cauza morții lui Stephan Pelger este spânzurarea. În acest sens, au fost prelevate probe pentru a se efectua un examen toxicologic. În aceste momente, trupul neînsuflețit al designerului nu a fost, încă, ridicat de la sediul INML. Motivul invocat este faptul că Stephan Pelger nu are aparținători în România. În acest caz, designerul ar urma să fie înmormântat în Germania, țară în care se află mama lui, care este, de altfel, internată în spital.

Citeşte şi: Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. „Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!”

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că Stephan Pelger ar fi fost prins cu droguri, la un moment dat. Speriat de consecințele faptelor sale, acesta ar fi acceptat să țină legătura cu unii polițiști, cărora le-ar fi oferit informații legate de traficanții de droguri care își vindeau marfa în mediile mondene.

Citeşte şi: Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis. A fost înfiat și crescut de familia episcopului de la Biserica Neagră

Stephan Pelger a devenit unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă atât în România, cât și în străinătate. Acesta a lansat numeroase colecții prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Veneția Paris și Berlin. Cu toate astea, creatorul de modă s-a confruntat cu depresia încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a fost internat în mai multe centre de tratament. Recent, Stephan Pelger ieșise de la o clinică de dezintoxicare în care s-a internat din proprie inițiativă.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Trebuie să anunțe chiriașul și să-i ceară permisiunea
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Câți bani a investit Gabi Bădălău în Bianca Drăgușanu. N-a lăsat-o să se urce în Skoda Octavia
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România. Se va aplica în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacuri aeriene israeliene asupra școlilor din Gaza: Zeci de persoane decedate
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?