Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

Magda Vasiliu a găsit puterea să discute despre experiențele dificile din viața ei după incidentul tulburător cu Dana Roba. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit că a trecut prin momente în care a fost victima agresiunii, infidelității și umilirii din partea foștilor parteneri.
Irina Dumitrescu
10 iun. 2023, 22:26
Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”
Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

Magda Vasiliu a făcut o dezvăluire dureroasă despre trecutul ei, mărturisind că a fost victima agresiunii, înșelăciunii și umilirii din partea foștilor săi parteneri. Fosta vedetă de televiziune a fost profund șocată de cazul Danei Roba, în care soțul acesteia a atacat-o cu un ciocan în cap în timp ce dormea. Experiența personală a Magdei o determină să tragă un semnal de alarmă și să încurajeze femeile să nu rămână în relații în care suferă abuzuri. Ea își împărtășește sfatul cu speranța de a proteja alte femei aflate în situații similare.

Citește și: Dana Roba este în stare gravă! Sora ei face apel la rugăciuni

„Sunt absolut îngrozită de ce i s-a întâmplat Danielei Roba. Nu ne cunoaștem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani și puteam nici să nu fi auzit de ea. Simplul gând că o femeie e lovită cu ciocanul de soț în timp ce doarme mă cutremură. Stai în casă, trăiești sub același acoperiș cu un om care, brusc, devine un monstru, este înfricoșător. Am fost agresată la rândul meu, înșelată, umilită, controlată și jignită, dar am plecat de fiecare dată la timp. Și am decis, în consecință, că Vlad (n.r. fiul ei) e singurul bărbat (în devenire) pe care îl mai vreau sub același acoperiș.

Nu-mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experiență că e bine să pleci de la primele semne că relația scârțâie. Eu am pierdut ani, am închis ochii, am încercat să accept compromisuri. Degeaba. Nu ajută la absolut nimic. Acum sunt liberă, nu singură. Așa mă consider. Cât despre Daniela Roba, nu mă pot gândi decât că e o femeie tânără, țin pumnii să-și revină, deși nu sunt sigură că se vă recupera vreodată complet. Poate fizic o vă face, dar rănile lăsate în psihicul, în sufletul ei nu cred că se pot șterge vreodată”, a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Ce face acum Magda Vasiliu

Magda Vasiliu lucrat multă vreme în televiziune, însă cu șase ani în urmă o veste teribilă i-a cutremurat liniștea. Medicii i-au spus că fiul ei avea cancer, iar jurnalista a renunțat la totul pentru a-și salva copilul. Și-a dat demisia din tv și a plecat, împreună cu soțul și fiul, în Italia în căutarea unui tratament miraculos care să-l vindece pe Vlad.

Viața Magdei s-a schimbat radical de atunci. Fiind o luptătoare, nu a dat niciun moment înapoi ș și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiul ei să fie bine. Acum Vlad e vindecat și sunt cu toții mai liniștiți ca oricând. Magda Vasiliu lucrează acum într-o agenție imobiliară din Itaia.

Citește și: Reacția Ramonei Olaru când s-a întâlnit față în față cu Cătălin Cazacu: ”Eu sunt bine. Nu cred că el merge în vacanță unde merg eu”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lukaşenko anunţă posibila graţiere a opozanţilor politici grav bolnavi
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?