Află ce probleme a avut Anca Țurcașiu după menopauză, dar și soluțiile pe care le-a găsit: „Am renunțat la foarte multe”

Anca Țurcașiu, talentata actriță și personalitate în mediul artistic, a devenit o sursă de inspirație și informație pentru femeile aflate în perioada menopauzei. Aceasta a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul menopauzei și cum a gestionat această tranziție în viața sa.
Irina Dumitrescu
11 iun. 2023, 14:19
Află ce probleme a avut Anca Țurcașiu după menopauză, dar și soluțiile pe care le-a găsit: „Am renunțat la foarte multe”
Află ce probleme a avut Anca Țurcașiu după menopauză, dar și soluțiile pe care le-a găsit: „Am renunțat la foarte multe”

La onorabila vârstă 53 de ani, Anca Țurcașiu impresionează prin aspectul său tânăr și un corp învidiat de mulți. Pare că a descoperit rețeta secretă a tinereții fără bătrânețe. Totuși, aceasta s-a confruntat cu probleme atunci când a intrat la menopauză. Iată despre ce este vorba și ce soluții a găsit vedeta.

Citește și: Anca Țurcașiu nu ține niciun fel de dietă. Cum reușește actrița să arate senzațional la 53 de ani: „Trebuie doar să vrei”

Încă de la vârsta de 20 de ani, Anca Țurcașiu a ales să nu mai consume carne, iar de-a lungul timpului, a renunțat și la alte produse în alimentația sa de zi cu zi.

Într-un interviu acordat în podcastul Adinei Alberts, Anca Țurcașiu a mărturisit că nu a fost niciodată o iubitoare înrăită de carne și că, la vârsta de 20 de ani, a luat decizia de a o exclude complet din regimul său alimentar.

„Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, mie nu mi-a plăcut carnea de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne, toată copilăria a fost un chin pentru mine. Când am plecat de acasă la 20 de ani, am renunțat natural. Nu a fost vorba că e nesănătos sau că iubesc animalele, iubesc animalele, dar nu am avut o problemă din asta”, a declarat Anca Țurcașiu.

Pe parcursul timpului, Anca Țurcașiu a eliminat treptat și alte produse din regimul său alimentar de zi cu zi.

„După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă și mi-a ieșit o analiză proastă, o boală autoimună. Și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cinci medici mi-au spus să renunț la carte și lactate. Eu carne nu mâncam de 30 de ani, dar eu mâncam brânză cu brânză. Și mi-au spus: Treaba dumneavoastră! Și am spus ce ar fi să încerc, eu pot orice pe pământul ăsta. Acum 5-6 ani, am renunțat și la lactate. Chiar am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație. Am început să fac foarte mult sport. Mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare. Îmi place să mănânc spanac, varză, linte, humus, salate, semințe.Nu mai mănânc zahăr, făinoase, lactate, fructe. Am renunțat la foarte multe și mănânc din ce în ce mai puțin, să trăiesc cu mai puțină hrană”, a mai povestit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu afirmă că nu urmează nicio dietă specifică pentru a slăbi, evidențiind că silueta sa impecabilă este rezultatul unui stil de viață sănătos. Cu mult timp în urmă, actrița a renunțat la diete și nu are intenția să se întoarcă la ele, deoarece consideră că acestea nu oferă rezultate pe termen lung.

Citește și: Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. La ce alimente a renunţat definitiv

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!