Prognoza meteo 13 iunie 2023. Se anunţă căderi de grindină şi furtuni intense de vară

Cerul va fi variabil în sud-estul teritoriului, precum și în extremitatea de vest și mai mult noros în rest. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și trecător descărcări electrice și intensificări ale vântului, în Oltenia, Transilvania, la munte, local în Maramureș, nordul Moldovei, vestul și nordul Munteniei, Banat și estul Crișanei.
Filip Stan
12 iun. 2023, 19:33
Prognoza meteo 13 iunie 2023. Se anunţă căderi de grindină şi furtuni intense de vară
Prognoza meteo MARTI
În Țară

Vremea va fi normală din punct de vedere termic în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, dar răcoroasă în rest, chiar rece pentru a doua decadă a lunii iunie în nordul țării, în zonele deluroase din vest și sud-vest și în depresiuni. Înnorările vor fi persistente și vor fi averse și cu caracter torențial, precum și descărcări electrice, în Oltenia, Transilvania, Maramureș, local în Banat, Crișana, nordul Moldovei, vestul și nord-vestul Munteniei și la munte, unde pe alocuri se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat, în special în Oltenia și în Transilvania, de peste 30 l/mp. Vor fi condiții de grindină. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar aversele izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-estul țării, dar de scurtă durată și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime, în general, între 8 și 18 grade. Izolat se va forma ceață.

București

Cerul va fi temporar noros, dar condițiile pentru averse vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo MIERCURI
În Țară

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, local la munte, în centrul, în sud-estul țării și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade. Izolat va fi ceață.

Cod roșu de ploi torențiale în cinci județe. Alertă meteo de furtuni violente și vijelii în aproape toată țara
București

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele amiezii, când vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…18 grade.

Prognoza meteo JOI
În Țară

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse însoțite de descărcări electrice în Oltenia, Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, local în Moldova și Muntenia și izolat în Dobrogea. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociat averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, anunţă ANM.

București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Prognoza meteo VINERI
În Țară

În jumătatea de vest a țării vremea va fi instabilă și răcoroasă, cu valori termice diurne sub mediile climatologice specifice datei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, vor fi intervale cu averse, pe alocuri torențiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și mai ales în zonele montane și submontane aferente, local se vor acumula cantități de apă însemnate. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului vremea va fi caldă, înnorările vor fi temporare, iar averse vor fi pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor situa în general între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

El Niño, fenomenul meteorologic care aduce uragane, a început. România va fi lovită de alte cicloane, se anunţă COD ROŞU!
București

Vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi temporar noros, vor fi posibile averse slabe, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoza meteo SAMBATA, DUMINICA, LUNI
În Țară

În cea mai mare parte a țării vremea va fi răcoroasă și vor fi perioade cu fenomene de instabilitate atmosferică accentuată. La Bucureşti, vremea va fi caldă la începutul intervalului, apoi va deveni răcoroasă și vor fi perioade cu fenomene de instabilitate atmosferică accentuată.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Sute de locuri de muncă într-un județ din România. Ce mare investitor face angajări
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultima filmare făcută de Andrei Versace. Un bărbat misterios apare în cadru: 'Nu a fost singur în casă!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Situație de urgență în Sicilia: Vulcanul Etna provoacă haos în transportul aerian
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!