Oana Lis, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Ştiam că viața e destul de scurtă”

Oana Lis a dezvăluit cum merge în prezent recuperarea medicală, după ce a fost diagnosticată cu cancer la piele. 
Alina Costache
12 iun. 2023, 21:57
Oana Lis, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer:
Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în ultima vreme. Dacă vedeta era pusă la pământ de diagnosticul primit de soțul ei, care a a rămas imobilizat în scaun cu rotile de luni bune de zile, mai târziu, aceasta avea să afle că a fost diagnosticată cu cancer. La un control de rutină, vedeta a aflat faptul că are carcinom la piele, de unde au urmat un șir lung de analize, dar și multe emoții pentru soția fostului edil. Chiar dacă în prezent este bine, aceasta s-a comodat cu ideea faptului că viața poate fi mereu imprevizibilă, întrucât greutățile din trecut au învățat-o mai multe lecții.

”Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, a mărturisit Oana Lis, conform Spynews.

Citește și: Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte. Soția fostului edil este pregătită pentru ce este mai rău: „Vrea să-și dea ultima suflare…”

Cum se simte Oana Lis în prezent

Chiar dacă problemele par acum că au depășit-o, Oana Lis spune că trebuie să aibă în continuare, extrem de multă atenție la anumite detalii. Recuperarea continuă, spune vedeta, care mărturisește că trebuie să se se acopere constant și să aibă mare grijă cu expunerea la soare.

”Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citată.
Oana pare să se resemneze cu pierderea lui Viorel Lis. „Ce faci și ce nu faci nu e între tine și un străin, ci între tine și Dumnezeu!” Ce spune despre intrarea în politică

Aceasta s-a operat de urgență, după ce a aflat

Chiar dacă a aflat vestea atunci când se aștepta mai puțin, Oana Lis a luat imediat atitudine și a ajuns pe masa de operație. Cu toate acestea, sănătatea soțului ei rămâne pe primul loc, spune aceasta, care se ocupă exclusiv de starea de sănătate a fostului edil. Deși pentru multe persoane ar putea părea destul de dur diagnosticul de cancer, Oana Lis a reușit să treacă rapid peste greutăți și să se focuseze pe cele mai importante lucruri.

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar. Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!

Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea. Și aștept decizia medicilor și pe viitor!’, a declarat Oana Lis, potrivit playtech.ro.

Ultima dorință a lui Viorel Lis, dezvăluită de Oana: „Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. Vrea să moară acasă, în patul lui”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta. Soția fostului edil al Capitalei a mărtursit că se pregătește deja pentru ce este mai rău și că soțul ei i-a spus deja care este ultima sa dorință.

Mai exact, Oana Lis a declarat că Viorel Lis nu mai vrea să meargă la spital, deoarece simte că sfârșitul îi este aproape și vrea să-și dea ultima suflare acasă, nu pe un pat de spital. Vedeta recunoaște că s-a întristat auzindu-l pe soțul ei rostind asemenea cuvinte, însă este de acord cu decizia luată de acesta.

Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis, cu lacrimi în ochi, pentru click.ro

Oana Lis doborâtă după lupta cu cancerul. Vedeta nu mai suportă comentariile negative „Realizezi că vrei doar să plângi”

Oana Lis: „Nu poate să mai meargă singur! M-am pregătit pentru travaliul de doliu”

Totodată, Oana Lis a mărturisit că soțul ei nu mai poate să meargă singur și își petrece majoritatea timpului în pat, uitându-se la televizor. Totodată, vedeta a precizat că Viorel Lis are multe perioade depresive din cauza stării sale de sănătate.

Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar. Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, a mai povestit Oana Lis, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Moment neaşteptat pentru Oana Lis după ce a anunțat că are cancer. Ce i s-a întâmplat vedetei la scurt timp după ce a făcut anunțul

Oana Lis este conștientă de faptul că despărțirea de soțul ei va fi una dureroasă, motiv pentru care a apelat la un curs de trei zile pentru a se pregăti pentru travaliul de doliu. „Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'