EXCLUSIV Dana Budeanu: O duci pe Monica Bîrlădeanu la resort „all inclusive” în Bulgaria cu alţii în jacuzzi? S-a terminat din start! Ca-n desenele animate, va fi devorat Gheorghiţă, şira spinării rămâne din el

Dana Budeanu a vorbit, marți seară, la România TV, despre rotativa dintre PNL și PSD, în urma căreia Marcel Ciolacu a fost desemnat premier de către Klaus Iohannis, dar şi despre ultima poveste de dragoste din România, dintre dr. Gheroghiţă şi Monica Bîrlădeaanu.
Filip Stan
13 iun. 2023, 23:11
EXCLUSIV Dana Budeanu: O duci pe Monica Bîrlădeanu la resort

Dana Budeanu a comentat savuros cel mai nou cuplu din România,  format din actriţa Monica Bîrlădeanu şi doctorul Valeriu Gheorghiţă, surprins „la săraci” într-un jacuzii de la vecinii bulgari. „Eu sunt foarte fericită, nu ştiam nici că e căsătorit.

Anunt populatia o cunosc pe Monica.Vom fi razbunati. Ca sa nu pateasca rau el, trebuie sa se uite la toate verdictele despre mafioti. Nu e pregatit deloc. Uite, dupa astfel de experiente, barbatii aleg alta cale. Nu ca vom fi razbunati, dar toata lumea va fi razbunata. Uitasem de el. Extraordinara! E o vorba cum erau in desenele cu Tom şi Jerry, cand baga pestele in gura si scotea sheletul, acesta e Gheorghita. Dragostea invinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întampla. Memorati, e frumos, cel mai frumos e sa suferi din dragoste. Nu mai mergeti la bulgari domnule Gheorghita, dvs nu stiti pe unde a fost Monica”, a spus Dana Budeanu în exclusivitate la Punctul culminant, emisiune moderată de Victor Ciutacu la Romania TV.

Pai voi stiti unde a umblat Monica? Si tu o duci in Bulgaria, in jacuzzi cu altii? Pai ea n-a intrat in viata ei in jacuzzi cu altii. Nu cred ca exista femeie sa fi fost pe barosaneala si acum sa traga la saracie. Pai asa stai singura. Pai ce, vine unu si ce face el? Ma duce in Bulgaria? Pe saracie nu se sta, astea sunt prostii. Toti barbatii se mint cu dragostea.”, şi-a încheiat creatoarea discursul, amuzandu-se copios.

Monica Bîrlădeanu nu neagă presupusa relație cu Valeriu Gheorghiță. Primele declarații despre iubit. ”Partenerul meu este un bărbat absolut necăsătorit”

Monica Bîrlădeanu nu a infirmat zvonul că Valeriu Gheorghiță ar fi partenerul ei, ci doar a făcut precizarea că „partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație”.

Citește și Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei: „Acesta distruge cel mai repede pielea”

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Totul a pornit în urma apariției unor fotografii în spațiul public, în care Monica Bîrlădeanu apare în ipostaze intime, în jacuzzi, la un resort din Bulgaria, alături de directorul Spitalului SRI. Povestea ar fi una destul de complicată fiindcă se știe că medicul este căsătorit cu o fostă colegă de facultate, care îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară.

Citește și Cu ce se ocupă Monica Bîrlădeanu în timpul liber? „Am aproape o colecție întreagă de ciocane. Contrastele au fost ceea ce m-a fascinat mereu”

Monica Bîrlădeanu este o femeie liberă, nu s-a mai afișat cu niciun bărbat după despărțirea de Bobby Păunescu.

Potrivit imaginilor exclusive făcute publice de Victor Ciutacu, în emsiunea pe care o moderează la România TV, ‘Punctul culminant’, celebra actriță și faimosul doctor se află la un resort din Bulgaria. Cei doi s-au relaxat în jacuzzi, pareau destul de apropiați, însă nu au făcut niciun gest care să îi încrimineze.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...