Un băiat de 12 ani din Sângeorz-Băi a încercat să se sinucidă

Băiatul în vârstă de 12 ani din Sângeorz-Băi, care în urmă cu patru ani a suferit arsuri puternice pe corp în urma unui accident, a încercat, vineri, să se sinucidă, spânzurându-se de un nuc, însă a fost observat la timp de un vecin care a sunat la 112, medicii reuşind să îl resusciteze. Băiatul a fost transportat, vineri seară, cu un elicopter la Târgu Mureş, întrucât starea lui este gravă.
Romania TV
12 apr. 2013, 19:16
Un băiat de 12 ani din Sângeorz-Băi a încercat să se sinucidă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că echipajul SMURD care l-a preluat pe băiat a constatat că starea acestuia era foarte gravă şi a chemat un elicopter ca să-l transporte la o clinică de specialitate.

„Iniţial au vrut să-l ducă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, dar starea lui fiind gravă, au aşteptat elicopterul pe stadionul din Năsăud, oraş care este mai aproape de Sângeorz-Băi. Băiatul a fost dus la Târgu Mureş”, a spus Rus.

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig, a declarat că băiatul de 12 ani a fost văzut de un vecin atârnând de un nuc. „Copilul se spânzurase de un nuc din grădină. De când a suferit accidentul acela, în 2009, a rămas cu sechele. Familia se tot plângea că nu are un comportament normal. Vă daţi seama că a suferit arsuri pe 80 la sută din corp în urma accidentului de atunci. Cine ştie ce a fost în sufletul lui şi acum de şi-a pus ştreangul de gât. Noroc că l-a observat vecinul şi a sunat la 112”, declara Roland Venig.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, declara, la rândul său, că o persoană a sunat la 112 să anunţe că băiatul de 12 ani se spânzurase de o creangă în grădină.

„S-a dus acolo SMURD, medicii l-au resuscitat, l-au dus la spital. Noi facem o anchetă să vedem circumstanţele în care s-a petrecut acest incident”, spunea ea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, declara că echipajul SMURD a reuşit să-l menţină în viaţă pe copil.

În 18 iulie 2009, în lipsa părinţilor, plecaţi unul la câmp, iar altul în grădină, copilul a rămas doar cu fraţii lui. El a vrut să aprindă un foc folosind benzină, dar i s-au aprins hainele cu care era îmbrăcat, cauzându-i arsuri de gradele doi şi trei pe 80 la sută din suprafaţa corpului. La vremea aceea un elicopter l-a transportat la Bucureşti, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Banii intră direct în conturile românilor. Se dau bonusuri pentru toți cetățenii români
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
DIFERENȚE DE 1.500 de lei la pensie. Harta pensiilor în România
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Nelu Vlad de la Azur, probleme cu banii. Are o pensie de mizerie
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
S-a dat ordin în toată România. Este interzis pentru trei săptămâni: Trebuie să ținem cont
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Falimentul Facultății de Științe Politice din SNSPA: Acuzații de hărțuire sexuală aduse lui Alfred Bulai
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?