Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze

Noi detalii șocante apar în cazul fetiței de 12 ani găsită moartă în lada patului, într-un apartament închiriat din Sectorul 4. Iubitul mamei fetei ucise, principalul suspect în acest caz, care a fost reținut în Olanda, le-a cerut autorităților de la Amsterdam să nu îl extrădeze în România.
Irina Dumitrescu
14 iun. 2023, 12:05
Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze
Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze

Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Cererea bărbatului a venit la scurt timp după ce a aflat că autoritățile din România au trimis deja toate documentele necesare pentru extrădare.

Citește și Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București

Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului!

Principalul suspect în cazul morții fetiței de 12 ani, al cărui cadavru a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție în lada patului dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, refuză extrădarea și susține că va depune contestație, pentru că nu vrea să fie anchetat de către autoritățile din România.

După ce au trimis toate documentele necesare aducerii în țară a bărbatului acuzat că a ucis-o pe Ana, magistrații Tribunalului București așteaptă decizia finală a judecătorilor din Amsterdam care vor stabili când va fi adus acesta în România.

Vă reamintim că la doar câteva zile de la descoperirea cadavrului Anei, fata de 12 ani ucisă și ascunsă într-un sac în lada patului într-un apartament închiriat din Sectorul 4 al Capitalei, autoritățile din România au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare de 30 de zile, în lipsă.

După ce pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, iar poliția din UE a fost în alertă mai multe zile, bărbatul de 37 de ani, iubitul mamei fetei ucise, a fost prins în Olanda și în momentul de față se află în custodia poliției din Amsterdam.

Potrivit autorităților române, cel mai probabil, principalul suspect va fi extrădat în zilele următoare și va fi prezentat instanței și a polițiștilor de la Serviciul Omoruri pentru audiere, cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Între timp, Ana Maria, fetița de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unui pat într-un apartament în care locuise alături de mama ei și de concubinul acesteia, a fost înmormântată joia trecută în București. La căpătâiul fetei s-au adunat zeci de oameni, rude, prieteni și colegi. A lipsit însă chiar cea care i-a dat viață.

Mama fetei, găsită de anchetatori în Spania și audiată în dosarul de crimă deschis după descoperirea cadavrului, nu a ajuns la înmormântare. A fost prezent doar tatăl ei.

Apropiații familiei spun că fata era într-un du-te vino între cei doi părinți. Atunci când nu se înțelegea cu tatăl său, adolescenta pleca la mamă, iar atunci când nu se înțelegea cu mama pleca înapoi la tată. Mai mult, în ultima vreme, fata obișnuia să lipsească foarte mult de la școală.

Citește și EXCLUSIV| Noi detalii șocante despre fetița găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Ce a făcut Ana cu puțin timp înainte să moară

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Joe Biden afirmă că este cel mai calificat pentru a fi președinte și respinge ideea retragerii din cursă
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!