Ce frumoasă este fiica lui Sabin Ilie! Melisa este superbă și seamănă extrem de mult cu mama sa

Sabin Ilie este un tată extrem de mândru. Fostul fotbalist are doi copii superbi pe care îi iubește extraordinar de mult, iar Melisa, unica sa fiică, este de-a dreptul răvășitoare.
Alina Costache
15 iun. 2023, 16:00
Ce frumoasă este fiica lui Sabin Ilie! Melisa este superbă și seamănă extrem de mult cu mama sa

Ce frumoasă este fiica lui Sabin Ilie! În urmă cu foarte mulți ani, Sabin Ilie a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Leta Ilie, din care au rezultat doi copii, Melisa și Ion.

Citește și Fosta soție a lui Sabin Ilie, bătută în Herăstrău. Cum a salvat-o Vica Blochina din pumnii unui afacerist

Ce frumoasă este fiica lui Sabin Ilie!

Chiar dacă relația lor s-a sfârșit cu un divorț, cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor lor.

Recent, Leta Ilie a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare împreună cu cei doi copii ai săi, Melisa și Ion care au crescut extrem de mult.

Melisa este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și seamănă leit cu mama sa cu care are o relație extrem de specială. Pe lângă frumusețea răvășitoare, unica fiică a lui Sabin Ilie a fost înzestrată și cu calități intelectuale deosebite. Fata a terminat Facultatea de Arhitectură și visează să ajungă o profesionistă în acest domeniu.

Însă nici mama sa nu se lasă mai prejos. Leta Ilie, fosta soție a lui Sabin Ilie, arată uimitor la cei 46 de ani ai săi și adesea își încântă comunitatea de pe rețelele de socializare cu pozele sale în care arată perfect.

Sabin Ilie a pierdut 600.000 de dolari la poker

Sabin Ilie a dezvăluit că după divorțul de Leta din 2005 a început să joace sume mari de bani la poker și a pierdut, în doar două luni și jumătate, 600.000 de dolari. Avea în acel moment 30 de ani şi juca în China.

Fostul fotbalist de la Steaua, Dinamo și Rapid, fratele mult mai cunoscutului Adrian Ilie, a făcut o dezvăluire șocantă legată de pasiunea sa pentru jocuri de cazino. „Lumea spunea că joc la păcănele, la cazino. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China. E vorba de 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit, eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazino”, a spus Sabin Ilie pentru Fanatik.

Așa am fost eu, cheltuitor. Am ajuns la Steaua și am primit 10.000 de dolari. Dar îmi plăcea o mașină care era 12.000 de dolari. Și-am cerut lui Adi să-mi dea 2.000. Când am ajuns la Fenerbahce, am primit 100.000 de dolari. Și mi-am luat mașină de 120.000 de dolari. Tot cu bani de la Adi”, a mai spus Sabin Ilie.

Sabin Ilie s-a retras din activitate în 2009. De-a lungul carierei, a jucat la Steaua, Fenerbahce, Kocaelispor, Valencia, UE Lleida, FC Național, Dinamo, Rapid, Energie Cottbus, CC Yatai, JS Sainty, Iraklis, UTA și Hailifeng.

Citește și Cine este şi cum arată fiica lui Oreste Teodorescu. Sabina se ocupă de afacerea familiei

Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Anunț de la Casa de Pensii. Când se dau biletele de tratament pentru pensionari
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Raport CIA. Care a fost principala vulnerabilitate a regimului Ceaușescu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
substantial.ro
Nicușor Dan ezită să semneze pentru candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...