Drama teribilă a Claudiei Ghițulescu. Mama ei, puternic afectată după accidentul în care artista aproape și-a pierdut viața: „Mama mea s-a confruntat peste 20 de ani cu această problemă. A avut un șoc căci a crezut că am murit”

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Din păcate, viața artistei din Craiova nu a fost una ușoară, iar provocările cărora a trebuit să le facă față au marcat-o. Și nu doar pe ea, ci și pe mama ei.
Alina Costache
15 iun. 2023, 23:43
Drama teribilă a Claudiei Ghițulescu. Mama ei, puternic afectată după accidentul în care artista aproape și-a pierdut viața:

În urmă cu aproape două decenii și jumătate, Claudia Ghițulescu a fost victima unui accident rutier grav. Un șofer care a adormit la volan a intrat în autoturismul în care se afla artista.

Am avut niște chestii pe la rotulă. Nasul spart, toată partea a ochiului, mâna, ceva la coaste și piciorul. A adormit cineva la volan și a intrat în noi”, povestea artista în urmă cu ceva timp.

Impactul a fost atât de puternic încât Claudia Ghițulescu s-a trezit în spital abia după trei zile.

Drama teribilă a Claudiei Ghițulescu. Mama ei, puternic afectată după accidentul în care artista aproape și-a pierdut viața: „Mama a fost foarte afectată”

Accidentul Claudiei a declanșat, însă, și coșmarul mamei sale. Femeia a avut un șoc puternic la aflarea veștii și până nu și-a vizitat fiica la spital, a crezut că este mințită pentru a fi protejată și că, de fapt, fiica ei este moartă. Șocul avut atunci i-a afectat puternic sistemul nervos, iar femeia nu a mai putut să doarmă ani la rând.

Citeste si Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”

Mama mea s-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă. Nu putea să doarmă. Problema s-a declanșat după accidentul grav de mașină pe care eu l-am avut. Eram desfigurată, am stat în comă. A avut un șoc, cei care au sunat-o au dus-o prima dată să vadă mașina. Până a ajunge la spital a crezut că nu mai sunt și este mințită. Motiv pentru care, eu evitam ca mama mea să știe multe lucruri dureroase sau neplăcute sau schimbările bruște din viața mea. După ce am pierdut sarcina, mama a stat internată în spital o lună de zile. A fost foarte afectată! Fiind în trecut situația care a fost, ea s-a speriat foarte tare și a intrat într-o panică”, a povestit Claudia Ghițulescu pentru spynews.ro.

Până de curând, mama Claudiei lua câte șapte pastile pe zi ca să se poată odihni cât de cât. De curând, artista a aflat că-și pate ajuuta mama cu ajutorul unei tehnici de reprogramare  a conștientului, Theta healing. Această metodă ajută vindecarea fizică, emoțională și spirituală, iar mama ei a avut rezultate spectaculoase. Astfel, de la șapte pastile, femeia a ajuns să-și mai administreze doar una singură.

Citeste si Decizie neaşteptată a unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară. S-a retras la mănăstire: „Am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu”

 

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
A nins în România în luna septembrie. Locul unde a venit deja iarna. Imaginile momentului
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Lege pentru românii care stau la casă. Toți trebuie să afle!
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Cum poți să-ți mărești salariul. Tactici ținute secrete de angajatori
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cel puțin 30 de persoane rănite după un atac aerian în Harkiv, Ucraina
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...