Adriana Iliescu şi fiica ei, acum studentă, pleacă în vacanţă. Eliza va alege destinaţia specială după două sesiuni grele

Adriana Iliescu (84 de ani) și fiica sa, Eliza (18 ani) se pregătesc pentru vacanță. Cea mai bătrână mama din România a declarat pentru Click! că se pregătește să plece o perioadă din București pentru a se relaxa.
Irina Dumitrescu
15 iun. 2023, 22:59
Adriana Iliescu şi fiica ei, acum studentă, pleacă în vacanţă. Eliza va alege destinaţia specială după două sesiuni grele

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, sunt pregătite de vacanță. Cele două își fac bagajele și sunt nerăbdătoare să se relaxeze, mai ales Eliza, care în prezent este studentă la două facultăți din Capitală, cea de Litere și cea de Științe Umane. Adriana Iliescu și Eliza au grijă să îmbine utilul cu plăcutul. Pe lângă carte și sarcinile de zi cu zi mama și fiica vor să se bucure și de timp frumos, așa că în următoarea perioadă vor pleca într-o scurtă vacanță pe litoralul românesc sau la munte.

Fosta profesoară universitară de Limba și Literatura Română a declarat de curând că ea și fiica nu s-au decis cu precizie dacă muntele sau marea va fi locul unde se vor destinde, câteva zile, cert este că până atunci se vor duce la țară.

Noi suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Acum ne pregătim, ne facem bagajele, să plecăm la țară, după care ne gândeam să mergem în vacanță câteva zile la mare sau la munte. Vedem noi… ce și cum. Important este să fim sănătoase”, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru Click!

Adriana Iliescu, mândră de fiica sa
Eliza își face mama mândră mama în fiecare zi. La cele două facultăți ea este o studentă eminentă, notele fiind pe măsura timpului pe care îl alocă învățatului, 9 și 10. Filosofia și Limba Română sunt materiile sale favorite, iar din când în când mai cere un sfat celei care a adus-o pe lume.

Cum arată apartamentul în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa. Locuința este una veche și foarte modestă
”Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”, mai spunea fostul cadru didactic tot pentru sursa menționată, acum câteva săptămâni.

liza Iliescu își dorește să devină o profesoară care poate să poată preda foarte bine atât limba şi literatura română, cât şi limba engleză. „Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.

Adriana Iliescu îi plătește o facultate fiicei sale. Ce venit are ”cea mai în vârstă mamă din România”
La una dintre unitățile de învățământ, Eliza se află la buget, însă la a doua este la taxă, deoarece legislația nu permite să urmezi două facultăți fără plată. Adriana Iliescu face eforturi pentru ca unicul ei copil să aibă parte de educația dorită, așa că din venitul său îi acoperă costurile necesare.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, mândră de fiica sa: „Are note doar de 9 și 10 la facultate”. Care este mâncarea preferată a Elizei

Adriana Iliescu reușește să facă față cheltuielilor, datorită pensiei sale de 4.000 de lei, din partea statului, și a indemnizației de 2.000 de lei, din partea Uniunii Scriitorilor din țară, fiindcă de-a lungul carierei sale de profesoară a devenit și autoarea unor cărți pentru copii.

Cel mai mare secret al Adrianei Iliescu. Cine este tatăl: „Cand o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”

Cel mai mare secret al Adrianei Iliescu: „M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăți este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”,a mărturisit Adriana Iliescu, cu ceva timp in urma, potrivit Cancan. Din nefericire, sansele ca Eliza sa-si cunoasca tatal sunt aproape inexistente.

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Mama ei a făcut eforturi uriașe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!